18 Februarie 2013 publicat în Horoscop 138 share-uri

Ascendentul particularizeaza, modifica si influenteaza decisiv viata unei persoane. In functie de intervalul in care te-ai nascut, afla carei 'Ore Duble' ii apartii si ce Ascendent ai conform astrologiei chinezesti!

Daca te-ai nascut in intervalul 17.00 – 19.00 – Ora Cocosului (YU) / Ascendentul in Cocos

Daca te-ai nascut in “ora dubla” 17.00 – 19.00, atunci Ascendentul tau este reprezentat de Cocos. Acest Ascendent scoate in evidenta inclinatia ta catre frumusete, eleganta si aduce un plus de vioiciune. In general, esti toleranta cu cei din jur, insa mai putin cu cei pe care ii simti a fi lipsiti de inteligenta. Ai o personalitate frumoasa in general si un farmec aparte. Esti insa uneori acida cu cei din jur si usor critica fata de cei pe care nu ii suporti. Cocosul aduce in plus si inclinatia catre detalii si amanunt.

Daca te-ai nascut in intervalul 19.00 – 21.00 – Ora Cainelui (HSU) / Ascendentul in Caine

Cei nascuti in intervalul 19.00 – 21.00 se afla sub influenta ascendentului reprezentat de Caine, un ascendent ce aduce un plus de loialitate si intelepciune. Indiferent de atuurile fizice cu care te-a inzestrat zodia ta, acest ascendent predispune la fidelitate si loialitate. Ai un simt al dreptatii innascut si esti chibzuita atunci cand vine vorba de a lua decizii. Nu fugi de responsabilitati si ceilalti stiu ca pot avea incredere in tine. Ai un fel tacut si linistit de a fi si te face remarcata printr-o gratie specifica doar tie. Esti o persoana capabila, care doreste sa atinga perfectiunea in munca pe care o face.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare

Daca te-ai nascut in intervalul 21.00 – 23.00 – Ora Porcului (HAI) / Ascendentul in Porc

Cei nascuti in intervalul 21.00 -23.00 au ascendentul reprezentat de semnul Porcului. Acest ascendent predispune spre caldura sufleteasca si afectiune, dar si spre comoditate si indolenta. Nu esti o persoana foarte sociabila, iar prietenii din preajma ta ii poti numara pe degete. Prieteniile pe care le legi sunt insa prietenii puternice, de obicei pe viata. Chiar daca la exterior, vrei sa lasi impresia ca nu iti pasa, de obicei te implici afectiv mai mult decat vrei sa (sa-ti) recunosti. Ai o inteligenta frumoasa si prezenta de spirit. Porcul aduce o oarecare inclinatie spre lentoare, insa frumusetea ta sufleteasca este radianta. Fa-ti mai mult curaj si actioneaza mai des!

Foto homepage si interior: Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri