Horoscopul tiganesc are ca punct de plecare elemente dragi si comune din viata de zi cu zi ale acestor suflete nomade.

CUTITUL  (23 octombrie – 21 noiembrie)

In cultura tiganeasca, cutitul este asociat cu maturitatea, cu puterea, cu maturitatea, dar si cu viata si cu moartea. A avea painea si cutitul in mana inseamna a avea la indemana toate modalitatile pentru a a trai si a supravietui. Cel nascut in zodia Cutitului are un temperament iute si irascibil si se va face respectat prin fortele proprii. Este demn si mandru si nu va accepta sa reuseasca altfel in viata. In jurul sau pluteste o aura de mister si de respect. Acest nativ are instincte ascutite si o gandire analitica. Este totodata capabil sa evalueze rapid ceea ce se intampla in jurul si in mediul sau si sa ia decizii instantanee.

TOPORUL (22 noiembrie – 21 decembrie)

Toporul este instrumentul care, prin miscarea potrivita, poate face sa cada toate lacatele, oprelistile si barierele. El este un simbol al libertatii, al iesirii de sub limite si obstacole. Nativul acestei zodii are o fire aventuroasa si un spirit liber care nu poate fi infrant. Ii plac provocarile si iubeste libertatea mai mult decat orice pe lumea aceasta. Este curajos si indraznet si are o gandire rapida si o minta ascutita. Este flexibil si se poate adapta cu usurinta tuturor situatiilor. Are tendinta de a se suprasolicita si de a-si epuiza resursele energetice. Poti obtine de la el orice cu vorba buna, insa nu il poti obliga sa faca ceea ce nu ii place.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

POTCOAVA (22 decembrie – 20 ianuarie)

Potcoava este perceputa drept un semn al norocului si al sansei, un puternic talisman menit sa atraga binele si sa tina departe fortele malefice. Surprinzator sau nu, potcoava este asociata si cu ideea de efort, munca si activitate, nu doar cu aceea de noroc in stare pura. Nativul nascut in aceasta zodie este o persoana muncitoare si ambitioasa, dornica sa reuseasca in viata. Este totodata un individ pentru care familia este extrem de importanta deoarece ii asigura stabilitate si siguranta. Iubirea pe care si-o doreste este una palpabila, durabila. In lipsa ei, se afunda insa in munca.

Foto: Emilian Robert VicolPixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri