1 Februarie 2013 publicat în Horoscop 28 share-uri

Descopera acest horoscop fascinant care decodifica simbolistica cartilor de joc. Fiecare dintre noi am "tras" o carte ce ne defineste existenta pe Pamant.

6 de Inima neagra - 8 ianuarie, 6 februarie, 4 martie, 2 aprilie

 Ai tras in mod simbolic aceasta carte? Te defineste taria de caracter si verticalitatea. Esti de asemenea, o persoana determinata si ambitioasa.Uneori chiar, prea incapatanata.

Persoanele cu 6 de Inima neagra trebuie sa treaca prin tot felul de lectii de viata, pe care au puterea sa le transmita si celorlalti mai apoi, ca exemplu de conduita.

6 de Trefla - 30 martie, 28 aprilie, 26 mai, 24 iunie, 22 iulie, 20 august, 18 septembrie, 16 octombrie, 14 noiembrie, 12 decembrie

 Ai tras 6 de trefla daca te-ai nascut in aceste date. Ceea ce este foarte important pentru tine este pacea mintii, de aceea vei cauta mult, la nivel spiritual pentru a atinge aceasta pace. De asemenea, esti o persoana norocoasa care este influentata de o intuitie ascutita, ce niciodata nu da gres. Estid e asemenea preocupata de pacea si stabilitatea oamenilor pe care ii iubesti cel mai tare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

6 de Romb - 21 ianuarie, 19 februarie, 17 martie, 15 aprilie, 13 mai, 11 iunie, 9 iulie, 7 august, 5 septembrie, 3 octombrie, 1 noiembrie
 

Aceasta carte simbolizeaza nevoia de intelegere. Daca aveti aceasta carte, aveti posibilitatea de a va construi o viata frumoasa, daca nu va orientati doar pe zona financiar-profesionala. Totusi, in ceea ce va privest banii conteaza foarte tare. In relatii, aceste persoane au tendinta de a exagera, ceea ce duce la instabilitate.

6 de Inima Rosie - 29 octombrie, 27 noiembrie, 25 decembrie
 

Aceasta carte este cartea celor care iubesc sa daruiasca. Ei ofera din toata inima, dar de asemenea iubesc sa traiasaca bine, sa aiba confort. Au abilitatile necesare pentru a conduce afaceri mari si de a imparti valorile lor cu ceilalti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri