1 Februarie 2013 publicat în Horoscop 28 share-uri

Descopera acest horoscop fascinant care decodifica simbolistica cartilor de joc. Fiecare dintre noi am "tras" o carte ce ne defineste existenta pe Pamant.

 5 de Inima neagra - 9 ianuarie, 7 februarie, 5 martie, 3 aprilie, 1 mai
 

Ai "tras" aceasta carte? Acesti nativi sunt foarte idealisti, cred in schimbare si in "mai bine", atat pentru ei insisi cat si pentru cei dragi. De obicei iubesc cu pasiune si cauta sinceritate si din partea persoanei iubite. Sunt persoane capabile sa se sacrifice din iubire si sa ofere tot ce au mai bun.
 

 5 de Trefla - 31 martie, 29 aprilie, 27 mai, 25 iunie, 23 iulie, 21 august, 19 septembrie, 17 octombrie, 15 noiembrie, 13 decembrie

Daca te-ai nascut sub influenta 5-ului de Trefla, esti foarte probabil o persoana energica, plina de idei si foarte creativa.  Dinamismul acesta se traduce si in dragoste pentru calatorii. In ceea ce le priveste pe aceste persoane, casatoria nu este deloc o proba usoara, stabilitatea nefiind punctul lor forte. Profesional insa, sunt predestinate sa atinga succesul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

5 de Romb - 22 ianuarie, 2o februarie, 18 martie, 16 aprilie, 14 mai, 12 iunie, 10 iulie, 8 august, 6 septembrie, 4 octombrie, 2 noiembrie

 Pentru persoanele care detin aceasta carte, banii si stabilitatea financiara sunt foarte importante. Aceste persoane urasc incertitudinea si de aceea este important ca ele sa isi gaseasca acel loc unde sunt pe deplin impacate. Au tendinta de a trai intr-o realitate paralela fata de cei din jur.

5 de Inima rosie - 30 octombrie, 28 noiembrie, 26 decembrie

Aceste persoane nu suporta jumatatile de masura. Ele isi doresc satisfactie deplina in orice domeniu. Sunt, in consecinta firi luptatoare  si mereu active. Isi folosesc inteligenta pentru a straluci si pentru a-si atinge orice scop.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri