1 Februarie 2013 publicat în Horoscop 28 share-uri

Descopera acest horoscop fascinant care decodifica simbolistica cartilor de joc. Fiecare dintre noi am "tras" o carte ce ne defineste existenta pe Pamant.

4 de Inima neagra - 10 ianuarie, 8 februarie, 6 martie, 4 aprilie, 2 mai

Daca te-ai nascut sub acest semn, atunci, foarte probabil esti o fire independenta care nu renunta prea usor la parerile sale. Este foarte greu sa persuadezi o asemenea persoana, mereu decisa si ferma in privinta dorintelor sale. Daca esti 4 de Inima neagra ai un mare atu in ceea ce priveste chestiunile financiare, caci detii abilitati in afaceri exceptionale. Mai curand, problemele acestor persoane sunt de natira emotionala.

4 de Trefla - 30 aprilie, 28 mai, 26 iunie, 24 iulie, 22 august, 20 septembrie, 18 octombrie, 16 noiembrie, 14 decembrie

Inteligenta ascutita a persoanelor influentate de treiul de trefla ii face pe oameni sa fie intoleranti cu privire la stupiditate si trivialitate. Ei realizeaza ca evolutia si expansiunea sunt posibile doar printr-o activitate constanta a mintii. In relatii, aceste persoane sunt parteneri interesanti. Faptul ca au o inteligenta iesita din comun le ajuta pe aceste persoane sa aiba succes in domenii dificile ca avocatura sau medicina. Cei nascuti cu 4-ul de Trefla in maneca sunt de asemenea buni oratori, putand influenta audiente prin cuvintele lor bine legate si pline de sens.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

4 de Romb - 23 ianuarie, 21 februarie, 19 martie, 17 aprilie, 15 mai, 13 iunie, 11 iulie, 9 august, 7 septembrie, 5 octombrie, 3 noiembrie, 1 decembrie

Daca "ai aceasta carte in buzunar", atunci foarte probabil, pentru tine munca este foarte importanta. Esti o persoana care trudeste din greu pentru a-ti atinge scopurile. O viata de lenevie, nu iti este deloc pe plac. Aceasta caracteristica le ajuta pe aceste persoane influentate de 4 de Romb sa fie extrem de profesioniste si responsabile. In familie gestioneaza toate necesitatile si rezolva orice problema cu simt practic.

4 de Inima rosie - 31 octombrie, 29 noiembrie, 27 decembrie

Majoritatea oamenilor nascuti cu aceasta carte au un simt al dreptatii foarte bine dezvoltat. Sunt persoane justitiare si tolerante, care nu sufera sa ii vada pe cei mai slabi suferind. Sunt oameni capabili sa analizeze foarte bine anumite situatii si sa ia cele mai bune decizii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri