1 Februarie 2013 publicat în Horoscop 28 share-uri

Descopera acest horoscop fascinant care decodifica simbolistica cartilor de joc. Fiecare dintre noi am "tras" o carte ce ne defineste existenta pe Pamant.

3 de Inima neagra - 11 ianuarie, 9 februarie, 7 martie, 5 aprilie, 3 mai, 1 iunie

Daca te-ai nascut sub influenta acestui simbol, atunci probabil ca indoiala si indecizia sunt sentimente cu  care adesea te confrunti. Totusi, este foarte important de stiut ca, odata ce a luat o hotarire, 3-ul de Inima Negra va avea taria de a ramane ferm.

In acelasi timp, persoanele nascute sub acest simbol  au puterea de a renuunta uneori la tot, doar pentru un nou inceput, indiferet de cat de periculos ar parea acest gest.

3 de Trefla - 29 mai, 27 iunie, 25 iulie, 23 august, 21 septembrie, 19 octombrie, 17 noiembrie, 15 decembrie

In ciuda unei karme provocatoare, care le aduce urcusuri si coborisuri in viata, persoana care a tras treiul de trefla este o persoana luminoasa si magnetica. De asemenea, aceste persoane pot fi incredibil de creative. Pot face cariera in artele spectacolului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

3 de Romb - 24 ianuarie, 22 februarie, 20 martie, 18 aprilie, 16 mai, 14 iunie, 12 iulie, 10 august, 8 septembrie, 6 octombrie, 4 noiembrie, 2 decembrie

Persoanele care au tras aceasta carte, desigur, in mod simbolic, au trei calitati indiscutabile: sunt  luminoase, optimiste si amuzante. Dar poate tocmai nevoia lor constanta de grija, atentie si afectiune ii face ca uneori sa isi apropie oameni cu intentii meschine, care ii vor rani.

 3 de Inima rosie - 30 noiembrie, 28 decembrie

De obicei, persoanele care sunt influentate de energia karmica a lui 3 de Inima rosie au un farmec aparte. Sunt persoane capabile sa stabileasca relatii de prietenie foarte valoroase, de altfel spiritul camaraderesc le defineste felul de a fi.

In acelasi timp, cel care "a tras" 3-ul de inima rosie este o persoana inteligenta si bine informata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri