1 Februarie 2013 publicat în Horoscop 28 share-uri

Descopera acest horoscop fascinant care decodifica simbolistica cartilor de joc. Fiecare dintre noi am "tras" o carte ce ne defineste existenta pe Pamant.

Regina de Inima neagra - 2 ianuarie

Daca te-ai nascut in acesta zi, ai tras o carte rara - Regina de Inima neagra.  Sunt persoane cu mare autoritate, iar in momnetele cand se gasesc in pozitii de subordonare simt frustrare si insatisfactie, fiindca stiu din tot sufletul ca locul lor nu este acolo.

Persoana nascuta cu aceasta carte este foarte muncitoare si ambitioasa. Au un bun echilibru emotional, ceea ce ii ajuta sa cantareasca bine situatiile si sa adopte cele mai bune strategii. Sun persoane care in mod simbolic isi poarta cu mandrie coroana imaginara ce o poarta pe cap.

Regina de Trefla - 28 ianuarie, 25 februarie, 24 martie, 22 aprilie, 20 mai, 18 iunie, 16 iulie, 14 august, 12 septembrie, 10 octombrie, 8 noiembrie, 6 decembrie

Ai tras cartea Reginei de Trefla? Esti, foarte posibil, o persoana pozitiva in acelasi timp intoleranta cu privire la lenevia celorlalti. Persoanele cu aceasta carte sunt si foarte temeperamentale, se enerveaza usor si uneori nu isi gasesc delc simpatia fata de persoane aflate in situatii dificile. Uneori, aceste persoane simt o dorinta obsesiva de a trai iubire si afectiune. Vor sa castige bani prin propriile eforturi si nu sa primeasca fara munca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Regina de Romb -  15 ianuarie, 13 februarie, 11 martie, 9 aprilie, 7 mai, 5 iunie, 3 iulie,1 august

Regina de romb are un suflet bun, filantrop. De asemenea, multi poeti si artisti s-au nascut sub acest semn, caci acaeasta carte insufla pasiune si talent artistic.  Persoanele nascute cu aceasta carte cunosc si intuiesc adevarata valoare a lucrurilor. De asemenea, sunt foarte potriviti pentru a detine autoritatea.

Drumul celor cu regine de romb, in viata, nu este usor, dar ei au puterea de a depasi obstacolele si de a iesi mereu invingatori.

Regina de Inima Rosie - 29 iulie, 27 august, 25 septembrie, 23 octombrie, 21 noiembrie, 19 decembrie
 

Aceasta este cartea frumusetii si a magnetismului, a afectiunii, a idealismului. Femeiele care au aceasta carte sunt mamele acelea incredibil de afectuoase sunt surorile grijulii sau fiicele adorate. Barbatii care detin aceasta carte sunt de asemenea sensibili, empatici, si plini de intelegere.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Oamenii care s-au nascut sub semnul Reginei de Inima Rosie au talente artistice, apreciaza din toata inima frumusetea si arta. Ca parte negativa, tind sa fie usor dramatici si sa devina dominatori in cadrul familiei. Sunt insa capabili de mare loialitate si devotare.
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri