1 Februarie 2013 publicat în Horoscop 28 share-uri

Descopera acest horoscop fascinant care decodifica simbolistica cartilor de joc. Fiecare dintre noi am "tras" o carte ce ne defineste existenta pe Pamant.

Valet de Inima Neagra - 3 ianuarie, 1 februarie

 Ai tras Valetul de inima neagra in viata?

Aceste persoane sunt cunoscute ca muncind foarte mult din suflet, nu pun mare pret pe bani, dar e important sa faca totul din placere. Sunt persoane incredibil de carismatice, care stiu s aprofite de diversele oportunitati care se ivesc in viata. De asemenea, pot avea talente artistice, care pe valetii de inima neagra ii ajuta sa iasa foarte usor din anonimat. Sunt firi modeste si empatice. Reusesc sa deschida cu usurinta, usile succesului in viata.

Valet de Trefla - 29 ianuarie, 27 februarie, 25 martie, 23 aprilie, 21 mai, 19 iunie, 17 iulie, 15 august, 13 septembrie, 11 octombrie, 9 noiembrie, 7 decembrie

Persoanele nascute sub influenta Vlatului de Trefla sunt persoane foarte daruite. Cartea lor mai este cunoscuta ca fiind "cartea viitorului". Toti Valetii de Trefla trebuie sa stie cau capacitatile necesare de a depasi toate obstacolele in viata si ca in final, binele le va surade mereu. Au capacitatea de a proiecta un prezent si un viitor mai bun, traind in concordanta cu tot ceea ce isi doresc cel mai tare pe Pamant.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Valet de Romb - 16 ianuarie, 14 februarie, 12 martie, 10 aprilie, 8 mai, 6 iunie, 4 iulie, 2 august

Cartea ta in viata este Valetul de Romb? Poti fie o persoana foarte materialista, fie o persoana spirituala, sau chiar o combinatie destul de atipica intre cele doua trasaturi.  Persona cu Valetul de Romb in buzunar este desteapta si cu o gandire analitica dezvoltata. Sunt de asemenea daruiti in ceea ce priveste creativitatea. Trebuie sa munceasca in domenii care  ii ajuta sa isi foloseasca acesta creatvitate.

Valet de Inima Rosie - 30 iulie, 28 august, 26 septembrie, 24 octombrie, 22 noiembrie, 20 decembrie

 

Ai tras cartea Valetului de Inima rosie? Aceasta este "cartea vietii". Puterea celor nascuti sub influenta acestei carti sta in capacitatea lor nemarginita de a iubi. Sunt persoane prietenoase si blande, in care poti avea incredere. De asemenea, ei au bune aptitudini de dascali. Stiu sa dea sfaturi si sa inspire pe ceilalti. Menirea lor pe lume este aceea de a transmite un mesaj despre iubire si pace.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri