1 Februarie 2013 publicat în Horoscop 28 share-uri

Descopera acest horoscop fascinant care decodifica simbolistica cartilor de joc. Fiecare dintre noi am "tras" o carte ce ne defineste existenta pe Pamant.

 10 de Inima neagra - 4 ianuarie, 2 februarie

 Persoanele cu aceasta carte au un simt al indatoririi profesionale, poate prea accentuat. Uneori pot sa sacrifice iubirea sau relatiile cu prietenii, doar ca sa stie ca si-au facut datoria. Fara indoiala, persoana cu aceasta carte este "omul datoriei", care e gata sa se sacrifice pentru un ideal sau un principiu. Este apreciat ac sub-altern. Este admirat si onorat pentru eforturile sale. Dar uneori trebuie sa isi aminteasca ca acesta succesul profesional nu este totul.

10 de Trefla - 30 ianuarie, 28 februarie, 26 martie, 24 aprilie , 22 mai, 20 iunie, 18 iulie, 16 august, 14 septembrie , 12 octombrie, 10 noiembrie, 8 decembrie

Aceasta carte are un inteles simbolic special, este "cartea lunii" este specifica unor minti emotionale. Persoanele cu aceasta carte sunt cunoscute pentru devotamentul lor fata de familie. In general, emotivitatea crescuta ii influenteaza si in mod negativ, fiindca nnu reusesc sa isi gaseasca siguranta de sine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

10 de Romb - 17 ianuarie, 15 februarie, 13 martie, 11 aprilie, 9 mai, 7 iunie, 5 iulie, 3august, 1 septembrie

Aceasta este cea mai importanta dintre cartile banilor (de romb). Persoana cu aceasta carte va pune avutia in centrul existentei sale. Aceasta carte simbolizeaza succesul si dorinta de succes. Daca si tu ai aceasta carte, probabil ca pui prosperitatea pe primul loc. Daca esti o fire pozitiva, vei face si acte de caritate si, mai ales, iti va placea sa ii inspiri pe cei din jur,  ghidandu-i  pe o cale a succesului.

10 de Inima rosie - 31 iulie, 29 august, 27 septembrie, 25 octombrie, 23 noiembrie, 21 decembrie

 Aceasta carte este cartea "succesului in iubire". Persoanele cu 10 de Inima rosie sunt persoane exceptionale atunci cand activeaza in organizatii sociale si pot avea si succes rasunator in politica, daca se angajeaza pe acest drum din convingere. Sunt firi emotionale si uneori, emotiile puternice ii coplesesc sub presiunea vietii de familie sau a celei sociale.

Aceste persoane iubesc sa ofere si sa primeasca iubirea. E dezideratul lor in viata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri