28 Ianuarie 2013 publicat în Horoscop 45 share-uri

Faceti cunostinta cu unul dintre cele mai interesante si fascinante horoscoape antice, diferit de clasicul horoscop egiptean, insa bazat ca si acesta, pe existenta a 12 zodii mitice puternice si impresionante care influenteaza decisiv destinul unui grup de persoane nascute intr-o anumita perioada de timp.

Zodia faraonica AMUN (26 aprilie – 25 mai)

Amun este zeul creatiei si al genezei, cel care a pus bazele lumii. Cei nascuti sub semnul lui Amun au o personalitate puternica si o vointa pe masura. Sunt aspri, curajosi, siguri pe ei, hotarati si au capacitatea de a conduce. Cei din jur doresc sa se lase ghidati de ei gratie opiniilor lor pertinente, juste si realiste. Nu se dau batuti cu usurinta si nu vor niciodata sa-si recunoasca lor insisi infrangerea. Pot fi niste conducatori excelenti, dar exigenti. Au tendinta de a-i suprasolicita pe acei aflati in subordinea lor. Trebuie sa-si tina in control intoleranta si sa fie mai permisivi.

Zodia faraonica HATHOR (26 mai – 24 iunie)

Hathor este zeita antica a Pamantului si a cerului, ea reprezentand totodata fericirea, femininul, fericirea. Aceasta zeita este asociata si cu dragostea intensa si pasiunea. Cei nascuti sub semnul acestei zeitati feminine sunt persoane emotionale si expresive. Au un sarm aparte si exercita fascinatie asupra celor din jur. Au tendinta insa de a trece repede de la o stare la alta si oscileaza intre optimism si pesimism, intre fericire si depresie. Starile lor emotionale sunt duse la extreme. Stiu insa sa guste viata din plin, cu bune, cu rele, asa cum este ea. Chiar daca au un suflet generos si se sacrifica pe sine pentru binele celor dragi, sunt irascibili deseori. Sentimentele lor pot trece la extreme, iar dragostea puternica pe care o simt se poate transforma in ura, gelozie sau invidie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri