28 Ianuarie 2013 publicat în Horoscop 45 share-uri

Faceti cunostinta cu unul dintre cele mai interesante si fascinante horoscoape antice, diferit de clasicul horoscop egiptean, insa bazat ca si acesta, pe existenta a 12 zodii mitice puternice si impresionante care influenteaza decisiv destinul unui grup de persoane nascute intr-o anumita perioada de timp.

Zodia faraonica Wadget (28 octombrie – 26 noiembrie)

Wadget este zeitatea cobrei roiale, simbol al cunoasterii si al nobletii. Cei nascuti sub semnul lui Wadget sunt persoane rationale si prudente. Ambitia ii ghideaza catre realizarea de lucruri marete. Sunt atasati de tot ceea ce inseamna familie, iar valorile familiale au o importanta primordiala pentru ei. Onestitatea si firea lor generoasa – iata doua calitati pentru care sunt apreciati de ceilalti. Au opinii pertinente care sunt ascultate cu atentie si prin care reusesc sa se impuna intr-un grup. In acelasi timp, au tendinta de a fi pesimisti si suspiciosi. Din cauza propriei mandri intampina dificultati in a interactiona si a socializa cu ceilalti.

Zodia faraonica SEKHMET (27 noiembrie – 26 decembrie)

SEKHMET este zeita razboiului si a rivalitatii, dar si zeita vindecatoare a Egiptului de sus. Este adesea infatisata ca avand trupul unei leoaice, un animal feroce pe care vechii egipteni il admirau pentru abilitatile sale de pradator. Cei nascuti sub semnul lui Sekhmet sunt persoane pozitive, care au tendinta de a vedea in general partea plina a paharului. Sunt inzestrati cu inteligenta, agilitate, energie, dar au si o fire plina de imaginatie. Totodata, sunt plurivalenti si gasesc satisfactie in mai multe domenii ale vietii. Sunt critici si combativi si se lasa angrenati de buna voie si pentru propria placere in polemici diverse. Au viziuni exceptionale si o mentalitate stralucita. Se pot adapta fara dificultate oricaror circumstante. Sunt artagosi si au o fire iute. Se enerveaza din nimic si, impetuosi din fire, se iau la harta cu usurinta. Le lipseste autocontrolul, iar nerabdarea ii impiedica uneori sa-si duca la bun sfarsit un obiectiv.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri