28 Ianuarie 2013 publicat în Horoscop 31 share-uri

Faceti cunostinta cu unul dintre cele mai interesante si fascinante horoscoape antice, diferit de clasicul horoscop egiptean, insa bazat ca si acesta, pe existenta a 12 zodii mitice puternice si impresionante care influenteaza decisiv destinul unui grup de persoane nascute intr-o anumita perioada de timp.

Zodia faraonica Thoth (29 august – 27 septembrie)

Thoth este zeul intelepciunii, al informatiei si al invatarii, iar vechii egipeteni il percepeau drept cel care a adus scrisul pe lume. O zeitate foarte importanta in panteonul grecesc, Thoth este infatisat adesea ca un barbat avand capul unui ibis sau al unui babuin, animale considerate sacre. Cei nascuti sub semnul lui Thoth sunt persoane capabile si descurcarete, apte pentru a rezolva orice problema, indiferent de gradul ei de dificultate. Ai un sistem de gandire critic si o mare capacitate de organizare. Nu se pierd in detalii si acorda importanta felului in care se prezinta in lume. Pun mare pret pe originalitate in general. Sunt totodata impulsivi si impetuosi si comit greseli adesea din cauza lipsei de prudenta.

Zodia faraonica  Horus (28 septembrie – 27 octombrie)

Despre Horus se spunea ca reprezinta cerul insusi, insa in nesfarsitul sau cuprindea si soarele stralucitor si luna. Cei nascuti sub semnul lui Horus sunt persoane curajoase, pline de avant si indrazneala. Asumarea de riscuri nu ii sperie deloc si nici nu se feresc de potentialele pericole. Ar fi dispusi sa mearga pana in panzele albe si sa se sacrifice pe ei insisi pentru a iesi cu fruntea sus intr-o chestiune de onoare. Nu se bazeaza pe ceilalti si stiu ce trebuie sa faca pentru a obtine ce isi doresc. De obicei isi doresc ceea ce este mai bun. Isi gasesc motivatia in ei insisi si, optimisti din fire, nu se lasa niciodata demoralizati. Au insa asteptari nerealiste de la viata si uneori le lipseste spiritul practic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri