23 Ianuarie 2013 publicat în Horoscop 4 share-uri

Iata 10 calitati unice care o deosebesc pe femeia Varsator de celelalte femei din Zodiac:

Femeia Varsator are o fire practica.

Nativa din Varsator nu se va lasa niciodata dusa de val sau provocata de cuvinte. Femeia din aceasta zodie nu isi va pune in cap tine irealizabile. Ea este bine ancorata in prezent si are o fire realista - stie exact ce poate realiza si ce nu. Nu isi va pierde timpul alergand dupa un vis ce nu poate fi implinit. In schimb, va investi toate calitatile sale in planuri de viitor bine stabilite.

Image © Shutterstock - 4178827

Femeia Varsator este inteligenta.

Femeia Varsator este exemplul perfect de frumusete imbinata armonios cu inteligenta. Nu ia niciodata decizii pripite, isi ghideaza viata dupa reguli bine stabilita si da sfaturi pline de intelepciune prietenilor si familiei (tocmai datorita inteligentei si experientelor prin care a trecut). Are o judecata demna de invidiat si un tact ce ii inspira pe ceilalti.

Femeia Varsator este senzuala.

Femeia Varsator este, in mod natural, o prezenta senzuala. De ce? Fiindca are o personalitate misterioasa, stie cum sa vorbeasca cu oamenii pe care ii intalneste si iubeste aventura. Mai mult, aceasta nativa este greu de descoperit, lasandu-si partenerul sau potentialul partener sa isi doreasca mai mult si mai mult de fiecare data cand o intalneste.

Femeia Varsator are o inima blanda.

Femeia nascuta in aceasta zodie are un suflet bland si tandru. Inima ei se topeste atunci cand vede o persoana care sufera si nu se poate opri din a o ajuta. Tocmai de aceea, toti cei care o cunosc o iubesc si o respecta sincer. O femeie ca aceasta este, intr-adevar, extrem de rara. Daca am avea cu totii o inima ca a ei, lumea ar fi un loc mai bun.

Image © Shutterstock - 2640338

Femeia Varsator nu isi incalca niciodata promisiunile.

Daca nativa din Varsator iti promite ceva, cu siguranta isi va tine promisiunea si nu va da inapoi pentru nimic in lume. Poti avea incredere in ea datorita firii loiale. Femeia din aceasta zodie isi apara prietenii indiferent de situatie si nu se gandeste la consecinte cand vine vorba de loialitate. La fel, este partenera de viata ideala!

Foto front si main © Shutterstock - 59275132

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri