2013 a fost supra-numit 'Anul lui Eros', deci "anul iubirii". Si este adevarat ca astrele ne-au pregatit magie si iubire pentru fiecare dintre noi. Citita in oglinda, cifra 2013 inseamna chiar "Eros".

Gemeni

Gemenii sunt caracterizati de posesivitate in iubire, de asemenea ei mai sunt cunoscuti ca fiind foarte selectivi atunci cand vine vorba sa isi aleaga pe cineva. Care sunt provocarile gemenilor pentru anul 2013?

Daca esti in Zodia Gemenilor, in anul 2013 sigur vei atrage atentia cu deschiderea ta caracteristica si cu optimismul tau debordant.

Chiar daca vor fi totusi niste neintelegeri in relatiile cu cei apropiati, inclusiv in relatia cu partenerul sau partenera, vei reusi sa le depasesti, ceea ce te va ajuta sa te concentrezi mai mult asupra unor teluri personale.

Dar cheia succesului tau il reprezinta incercarea de a contrabalansa viata personala cu cea preofesionala. Inceraca sa nu ii mai neglijezi pe cei dragi. Este foarte important, mai ales in acest nou an. In iubire trebuie deci sa actionezi cu multa diplomatie si atentie, caci neintelegerile si indoielile pot slabi sentimentele. Daca esti de mai multa vreme intr-o relatie, ar trebui ca in acest an sa inveti sa lasi de-o parte suspiciunea nefondata si posesivitataea. Incearca sa iti pastrezi rabdarea si sa gasesti solutii benefice pentru relatia ta de iubire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

In acest an trebuie deci sa actionezi cu multa precautie, cantarind bine orice decizie de natura sentimentala pe care o iei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri