2013 a fost supra-numit 'Anul lui Eros', deci "anul iubirii". Si este adevarat ca astrele ne-au pregatit magie si iubire pentru fiecare dintre noi. Citita in oglinda, cifra 2013 inseamna chiar "Eros".

Taur

Pentru tauri, "anul iubirii", "anul lui Eros" se anunta a fi unul incendiar. Vei avea un sarm aparte. Va fi imposibil sa nu atargi atentia celuilalt sex. Oriunde vei merge, orice vei face, vei atrage succesul in jurul tau, expansiune si buna-stare, putere si prestigiu.

Daca esti taur, probabil ca aceste momente ale inceputului de an te gasesc cu entuziasm in privinta a orice e nou. Asteapta-te ca noul an sa iti aduca iubire si implinire.

Daca esti in cuplu si pana acum ai intampinat momente dificile alaturi de persoana care iti este alaturi, momentele favorabile ale anului acesta te vor ajuta sa solutionezi orice problema. Venus iti surade si te favorizeaza cu experiente deosebite in materie de iubire romantica. Vei petrece multe momente deosebite alaturi de partenerul tau.

2013 va fi un an foarte bun pentru taurii singuri, mai ales in primele sase luni ale anului. Exista sanse sa intalnesti pe cineva foarte special anul acesta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri