2013 a fost supra-numit 'Anul lui Eros', deci "anul iubirii". Si este adevarat ca astrele ne-au pregatit magie si iubire pentru fiecare dintre noi. Citita in oglinda, cifra 2013 inseamna chiar "Eros".

Varsator

Varsatorii sunt considerati persoane vizionare care adora sa petreaca timp in compania oamenilor inteligenti. Pentru voi anul a inceput deja cu noi perspective in relatiile de familie, incluzand discutii despre un nou-venit (nastere/adoptie). 2013 iti va scoate in drum experiente care te pot ajuta sa gasesti alte perspective si raspunsuri la intrebari pe care le aveai de multa vreme.

Pentru tine va fi o perioada foarte buna, in sensul in care vei vrea sa traiesti foarte intens iubirea, vei vrea sa te bucuri de viata si de tot ce are ea de oferit. Vei intalni oameni noi si vei vrea sa incerci noi experiente.

Daca esti un "varsator" singur, atunci este posibil sa traiesti momente foarte romantice alaturi de o persoana deosebita. Aceasta relatie este posibil insa sa nu dureze prea mult.

Daca esti intr-o relatie de mai multa vreme, atunci trebuie sa stii ca 2013 va imbunatati ceea ce aveti, adaugand un strop de magie. In general, exista o doza de pozitivitate in tot ceea ce inseamna comunicare cu ceilalti, mai ales in adoua jumatate a anului cand pentru voi totul va insemna armonie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Pentru tine, 2013 va insemna: „a trai viata la maxim!”


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri