Cifra Atitudinii tale iti poate spune cum privesti viata in noul an, dar si ce impresie isi fac despre tine persoanele cu care interactionezi.

Daca ai Cifra Atitudinii 6, atunci…

Esti o fire protectiva care are grija intotdeauna sa nu raneasca sentimentele celor dragi. In noul an esti omul potrivit la momentul potrivit, fiind mereu cel care rezolva problemele nascute in situatii neasteptate. Ai mari sanse sa prosperi daca iti deschizi propria afacere. Te pricepi foarte bine cand vine vorba sa pui un lucru ‘pe picioare’.

Image © Sxc.hu

Daca ai Cifra Atitudinii 7, atunci…

Esti o persoana greu de descifrat care prefera sa isi pastreze emotiile, sentimentele si parerile pentru sine. In noul an ai sansa sa cunosti pe cineva care sa te ajute, gradat, sa te deschizi. Dragostea iti va lumina zilele si vei invata sa pui mai mult prêt pe comunicare, pe interactiune. Desi pana acum nu ti-ai dat seama, esti un bun observator de oameni si le poti da sfaturi pertinente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Daca ai Cifra Atitudinii 8, atunci…

Nu ai inhibitii si esti sincer indiferent de situatie. In 2013 ai o atitudine pozitiva si faci tot ce iti sta in putere pentru a-ti intretine familia. La oriznt apar noi oportunitati de care profiti la maximum - exista mari sanse sa iti deschizi propria afacere care va merge ca pe roate. Incearca, din punct de vedere emotional, sa te desprinzi de trecut.

Daca ai Cifra Atitudinii 9, atunci…

Esti un conducator innascut. In 2013 exista mari sanse sa fii promovat la locul de munca, iar de fiecare data cand vei interactiona cu cineva nou, vei uimi acea persoana cu abilitatile si calitatile tale. Mai mult, reusesti sa te vindeci de ranile trecutului, dar si sa iti depasesti propriile limite. Noul an inseamna pentru tine evolutie.

Foto front si main © Sxc.hu

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri