Afla ce-ti rezerva numarul norocos, pentru anul ce va urma. Nu uita insa ca destinul este in mainile noastre si ca fiecare dintre noi putem si trebuie sa ne facem o viata mai buna!

Numarul 7

In ceea ce te priveste, anul 2013 se va dovedi unul cu necesitati practice. Trebuie sa faci fata unui program sustinut.

Trebuie sa gasesti o cale de a face fata tuturor provocarilor. Trebuie sa muncesti sustinut pentru a-ti atinge obiectivele. E un an in care va trebui sa lasi putin distractia la o parte. E posibil sa fie nevoie sa iti asumi responsabilitati.

Este anul in care vei invata ca nu destinul e cel care ne croieste viata, cin noi insine. Este anul care te va invata increderea de sine. Obstacolele nu te vor tine in loc si vei putea sa iti aaduni toata energia pentru un rezultat favorabil. Taria de caracter iti va fi pusa la incercare anul acesta. Dar vestea buna este ca vei avea numeroase oportunitati de evolutie.

Trebuie sa iti gasesti auto-determinarea si ambitia. Este un moment foarte fertil in mod cert. Toate incercarile care se vor ivi vor fi de fapt un moment cand ii vei recunoaste pe adevaratii tai prieteni.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

In ceea ce priveste relatiile amoroase, in ciuda unor mici dezechilibre, perioada va fi totusi una fertila in ceea ce priveste iubirea. Ai incredre in tine si in intuitia ta.

Numarul 8

Energia numarului 8 iti va aduce libertate in noul an. Un sentiment ca poti zbura in libertate si fericire, ca poti fi tu, ca te poti accepta cu bune si cu rele. Ceva, o forta extraordinara te va ajuta atat in plan sentimental cat si profesional.

Vei avea parte de experiente neasteptate si neobisnuite, ajutnadu-te sa intelegi anumite lucruri. Este timpul pentru noi prieteni, pentru un nou „tu”. La inceputul lui 2013, totul poate parea dificil, dar pe masura trecerii timpului, lucrurile se vor aseza in ordine. Trebuie sa te asiguri ca toate eforturile iti sunt rasplatite si ca poti sa te concentrezi pentru a pasi pe drumul cel bun.

De asemenea, anul ce vine se anunta fertil in ceea ce priveste calatoriile. Si nu uita, nu iti consuma energie pentru lucruri care nu au neaparat importanta!

Numarul 9

Inceputul noului an va fi unul al noilor relatii, un moment cand va trebui sa ingropi in mod definitiv trecutul. Nu are niciun rost sa ne agatam de momentele proaste din trecut si de amintiri care ne fac rau. Viata merge inainte.

Pentru tine, acest an se anunta foarte bun in ceea ce priveste relatiile cu cei apropiati si in dragoste. Vei avea parte de momente foarte frumoase alaturi de familie si prieteni. Profita la maxim, caci acestea ne dau sens si ne incarca bateriile pentru tot ce are sa urmeze. Pe la mijlocul anului, e posibil sa treci printr-o perioada mai dificila, cu urcusuri si coborasuri emotionale.

Incearca sa iti dezvolti mai mult abilitatile creative, caci aceasta parte lipseste acum din viata ta.


Iti recomandam si:

Oracolul numerologic: Ce destin avem in functie de ziua nasterii

Numerologie 2013: Ce iti rezerva Viitorul si Anul personal in 2013?

Foto int. art si main page: Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri