Afla ce-ti rezerva numarul norocos, pentru anul ce va urma. Nu uita insa ca destinul este in mainile noastre si ca fiecare dintre noi putem si trebuie sa ne facem o viata mai buna!

Numarul 5

Daca te influenteaza numarul 5, anul acesta se anunta unul bun si pentru tine. Modul cum stii sa relationezi cu oamenii te va ajuta sa atingi succesul si fericirea. Incet, dar sigur, te indrepti catre atingerea obiectivelor pe care ti le-ai stabilit. Trebuie sa aratati mai multa maleabilitate, acceptand circumstantele, chiar daca la prima vedere ele nu par a fi asa cum ti-ai fi dorit.

E posibil sa intalnesti noi oameni, care vor aduce cu ei noi oportunitati. E posibil sa intri intr-o noua relatie, sa ai revelatii spirituale sau sa descoperi un nou camp de interes. E nevoie sa iti mentii pacea interioara, facand loc relaxarii si innoirii. Noul an va este favorabil, iar sfarsitul sau va va aduce multe impliniri, conditii mai bune de viata si realizari importante.

2013 te va invata sa nu te mai concentrezi exlusiv asupra dorintelor tale. Va fi un an al cooperarii, al apropierii de familie si prieteni. E posibil sa iti gasesti sufletul pereche. Din toate punctele de vedere, relatiile cu ceilalti oameni se vor imbunatati.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Numarul 6

Anul 2013 va fi unul foarte vesel pentru tine. Viata ta sociala va atinge un apogeu. De asemenea, in ceea ce priveste iubirea, acesta este un an bun pentru tine. Exprima-te liber si ai incredere ca numai lucruri bune ti se vor intampla. Lasa-ti imaginatia sa zboare, faurind un prezent foarte frumos.

Acesta este anul cand poti profita de creativitate si noi oportunitati. Ai incredere in ceea ce iti ofera anul ce vine si nu mai amana sa iti pui in aplicare planurile de succes. Totusi nu uita ca nimic nu merge bine daca nu depui si eforturi in aceasta directie.

Ai rabdare cu cei din jur si actioneaza cu tact. E adevarat ca totusi e posibil sa mai ai urcusuri si coborasuri din punct de vedere emotional. Totusi, in anul ce vine, optimismul te va ajuta sa vezi mai degraba jumatatea plina a paharului. Tu stii ca orice ar fi, totul va fi bine.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Nevoia ta principala in urmatoare perioada va fi aceea de a petrece timp cu oameni pozitivi si energici, ceea ce iti va aduce un plus bine-meritat in viata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri