Unele mai mult, altele mai putin, sub o forma sau alta, in functie de lectiile pe care le are de invatat si de nivelul de constientizare la care se afla, fiecare zodie va experimenta iubirea in 2013.

Relatiile care debuteaza la inceputul anului au tendinta de a avansa fulgerator, rapid si incitant, in circumstante deosebite si surprinzatoare, construite mai mult prin hazard. Destinul este cel care alege ca, dintr-o mare de oameni, doar doi anume sa se intalneasca si sa-si doreasca sa fie impreuna pentru totdeauna. Intalnirea cu persoana iubita va fi una karmica. Simti ca va cunoasteti de-o viata si dintotdeauna. Pentru unii nativi, casatoria este deja adusa in discutie la jumatatea lui 2013.

Sagetator

Lucrurile bune se intampla celor care cred cu adevarat in ele. Nimeni nu este mai pregatit si mai dispus decat tine sa primeasca cu bratele deschise schimbarea.

Te asteapta un an glorios in ale dragostei, un an cu adevarat de aur si care va reprezenta piatra de baza pentru anii de fericire care vor urma. Este uimitor jocul astrologic, iar planetele par a se alinia in mod intentionat pentru ca tu sa-ti traiesti iubirea.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Sansele cele mai mari de a-ti intalni sufletul pereche sunt in februarie, iunie si octombrie. Nu ezita sa-ti traiesti iubirea si sa te bucuri de ea in fiecare clipa. Dragostea va aduce frumusete, schimbare si prospetime in viata ta. Un sfat insa: fereste-te de capcanele iubirii si atunci cand alegi, fa-o cu inima. Inainte de a lua o decizie, clarifica-ti ce vrei tu de la un partener si la ce se asteapta el de la tine. Apoi, restul va veni de la sine…

Foto homepage: Shutterstock.com

Foto interior: Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri