Descopera care sunt zodiile de barbati care se afla sub cea mai puternica influenta a norocului financiar, zodiile de barbati al caror destin este pus in legatura cu abundenta si bunastarea materiala la superlativ:

Locul III – Berbec

Berbecul dispune si el de anumite trasaturi care il recomanda drept unul dintre cele norocoase semne zodiacale in ceea ce priveste banii. Ba chiar ar dispune de suficient de multe calitati incat sa se plaseze pe locul I ca bogatie. Chiar daca ideile lor sunt geniale si demareaza afaceri in forta si entuziasti, Berbecii se pricep mai bine in a initia un lucru decat a-l finaliza si a-l duce pana la capat.

Pentru ca nu au rabdare, se pierd pe parcurs si se grabesc, actionand pripit si periclitand afacerile. Numarandu-se printre cele mai puternice semne de foc, Berbecul nu se lasa invins si lupta pana in panzele albe pentru a-si atinge obiectivul propus. Este ambitios si intotdeauna in cautarea de noi idei pe care sa le puna in aplicare. Berbecul are totodata tendinta de a fi cheltuitor, risipind uneori bani in lucruri care nu sunt neaparat necesare.

Foto homepage: Shutterstock.com

Va recomandam sa cititi si:

Dictionar de Noroc: Afla care este potentialul energetic al zilei de nastere!

Horoscopul sperantei pentru anul 2013

Numerologie 2013: Ce iti rezerva Viitorul si Anul personal in 2013?

Horoscopul Cosmosului: Afla care este datoria ta karmica!

10 secrete astrologice ca sa iti gasesti sufletul pereche


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri