Descopera care sunt zodiile de barbati care se afla sub cea mai puternica influenta a norocului financiar, zodiile de barbati al caror destin este pus in legatura cu abundenta si bunastarea materiala la superlativ:

Care sunt din punct de vedere astrologic zodiile cele mai susceptibile imbogatirii? Iti propunem acest top 3 al zodiilor cu lipici la bani, al zodiilor al caror destin este pus in legatura cu abundenta si bunastarea materiala la superlativ. Descopera care sunt zodiile care se afla sub cea mai puternica influenta a norocului financiar, zodiile care s-au nascut sub steaua norocoasa a banilor.

Cu ajutorul astrologilor profesionisti Jeff Jawer, Michael Lutin, Tad Mann and David Railey, reporterii Forbes - Lacey Rose and Chaniga Vorasarun – au efectuat o analiza interesanta si neobisnuita a ierarhiei miliardarilor Forbes. Se pare ca 12% din miliardarii listati in Forbes s-au nascut in zodia Fecioara, ceea ce plaseaza aceasta zodie pe primul loc in randul zodiilor ultrabogate. Warren Buffett si Larry Ellison se afla in semnul Fecioarei. Printre miliardarii lumii se mai afla si:

-zodia Berbec (8% dintre miliardarii Forbes sunt in zodia Berbec, facand-o cea de-a doua cea mai bogata zodie din lume; ca reprezentanti miliardari ai semnului Berbec ii putem numi pe Steve Ballmer, vicepresedintele Microsoft si pe Ingvar Kamprad, fondatorul magazinelor Ikea)

- zodia Scorpion ( locul III - Bill Gates)

-Varsator (Oprah Winfrey)

Locul I - Fecioara

Pe primul loc in topul celor mai bogate zodii din lume se afla Fecioara. Zodia Fecioara beneficiaza de anumite trasaturi pe care le detin miliardarii lumii: perseverenta, tenacitate, putere de munca, hotarare, fler in afaceri si o dorinta puternica de a face lucrurile sa mearga. Zodia Fecioara este ambitioasa si dominata de dorinta de a obtine excelenta si performante deosebite indiferent de ceea ce face.

Foto: Shutterstock.com

Zodia Fecioara nu urmareste sa faca bani in mod deosebit. Nu acesta este scopul sau. Insa este perfectionista si isi doreste sa faca lucrurile atat de bine si sa produca lucruri si servicii care sunt utile celorlalti, incat banii vin firesc catre ea, ca o recompensa a eforturilor depuse.

Fecioara este in acelasi timp analitica, meticuloasa, organizata si orientata catre detalii. Iar detaliile fac diferenta. Dispune si de rabdare in acelasi timp si simt practic in investitii. Stie cum sa economiseasca si sa nu investeasca pagubos sau ineficient.

Locul II - Scorpion

Scorpionul se numara printre cele mai ambitioase zodii atunci cand vine vorba de a-si urmari un vis si de a-si pune ideile in practica (Bill Gates – Microsoft – este Scorpion). Scorpionii au fler, viziune, originalitate si mai ales pasiune pentru ceea ce fac.

Ei pot si adesea umaresc ca ceilalti sa joace dupa cum canta ei. Au putere de seductie si de convingere si isi vand cu usurinta ideile si produsele. Indiferent ca vrei sau nu, Scorpionii te pot convinge sa faci ceea ce isi doresc ei sau fac astfel incat ajungi sa iti insusesti viziunea lor.

Au o intuitie deosebita si se lasa ghidati de ea atunci cand vine vorba de a “mirosi’ oportunitatile si afacerile profitabile. Instinctele lor nu ii tradeaza de cele mai multe ori si dispun si de o inteligenta deosebita.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri