Sa analizam impreuna cateva caracteristici interesante ale celui mai ingenios semn din Horoscop!

Barbatul Sagetator crede in perfectiune.

Hotarat, determinat si muncitor, cea mai importanta calitate pe care o detine barbatul Sagetator este capacitatea sa de a crede in perfectiune. In domeniul in care lucreaza doreste sa fie cel mai bun si munceste pentru a se autodepasi constant, pentru a se inova si pentru a descoperi noi solutii la probleme. El este excelenta. La fel, intr-o relatie, isi alege o partenera inteligenta alaturi de care sa isi construiasca o viata bogata, dar si lipsita de monotonie. Doreste doar ceea ce este mai bun.

Barbatul Sagetator iubeste sa fie pus la incercare.

Barbatul Sagetator accepta fiecare provocare pe care viata i-o scoate in cale si, de cele mai multe ori, o transforma intr-o oportunitate. Isi asuma riscuri si renunta foarte greu ca in final sa dobandeasca succesul mult visat. Considera seducerea unei femei tot o provocare si isi foloseste toate armele, dar si flerul natural, pentru a o cuceri. Stie cum sa formeze o relatie cu stil.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Barbatul Sagetator poate avea toane.

In anumite situatii de viata, barbatul Sagetator poate avea toane. El este uneori artagos ori irascibil, lucru ce ii poate crea probleme. In astfel de conjuncturi cel mai bine este sa fie lasat in pace. Aceeasi tactica trebuie aplicata si de partenera sa de relatie. Lucrurile vor reveni la normal in cel mai scurt timp.

Barbatul Sagetator are, in general, o atitudine pozitiva.

Barbatul Sagetator abordeaza viata cu pozitivitate. Nu se lasa niciodata afectat de criticile celor din jur ori de negativitate. Priveste inainte cu optimism. Atunci cand este indragostit sau implicat intr-o relatie, vede tot ceea ce este mai bun in partenera si se bucura de viata la maximum!

Image by Mihai Paraschiv from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri