Anul 2012 a fost considerat o perioada de maxima importanta, un timp al trecerii catre un alt nivel al constiintei, al transformarii. 2013 este insa un an al sperantei pentru toti. Afla ce vesti bune iti aduce anul ce vine!

Sagetator

Acest an va aduce o noua prospetime in viata ta. Toate obstacolele si incercarile pe care le-ai indurat in ultimii ani, se vor fi spulebrat. Viata ta se va transforma intr-o lume mult mai optimista, eliberata de constrangeri si restrictii.

Foto: Shutterstock

Capricorn

Anul 2013 te va ajuta sa vezi viata intr-o noua lumina si in acelasi timp sa iti stabilesti adevaratele prioritati. Vei avea mai mult timp pentru relaxare si pentru a renaste. Trebuie sa iti exersezi mai mult toleranta fata de ceilalti oameni. Te asteapta o atmosefera mult mai serena in anul ce vine.

Varsator

Pentru tine, anul 2013 va fi un an al linistei interioare. Mai mult chiar decat iti poti imagina. Va fi un an cu posibilitati de crestere si dezvoltare a unui viitor frumos. Dar te vei confrunta si cu situatii care necesita multa intelepciune din partea ta. Ai grija ca impulsivitatea ta sa nu transforme situatiile favorabile in momente nefavorabile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Pesti

Si pentru tine, anul 2013 este echivalentul unui moment al progresului. Vor aparea in jurul tau noi oameni si noi aventuri. Nivelul de incredere in tine insuti va creste, ceea ce iti va aduce succes si in spatiul public. Anul 2013 este un an in care iti poti tari cu adeavarat visurile si idealurile.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri