Anul 2012 a fost considerat o perioada de maxima importanta, un timp al trecerii catre un alt nivel al constiintei, al transformarii. 2013 este insa un an al sperantei pentru toti. Afla ce vesti bune iti aduce anul ce vine!

Leu

In ciuda melancoliei si a unui anume sentiment de nesiguranata care apare pentru tine la mijlocul anului, relatille cu cei apropiati se vor imbunatati dupa aceasta perioada. De asemenea, proiectele tale isi vor gasi implinire, in masura in care si tu esti dispus sa lupti pentru ele.

Foto: Shutterstock

Fecioara

In general, multe aspecte din viata ta, anul care vine, vor avea un aspect pozitiv. Exista mentiunea ca o anume insecuritate iti va tulbura linistea, dar acest lucru te va ajuta sa gasesti anumite raspunsuri legate de viata ta si ceea ce este cu adeavarat important pentru tine.

Balanta

Multe aspecte ale nevoilor tale personale si materiale se vor materializa anul acesta. Constiinta si valorile tale iti vor fi puse la incercare, iar provocarea ta este aceea de a evolua. Va fi o perioada buna pentru orice tip de inspiratie calauzitoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Scorpion

Anul 2013 va fi pentru tine, anul care te va ajuta sa aduci la bun-sfarsit toate eforturile pe care le-ai depus in anii precedenti. Relaxeaza-te, trateaza dificultatile cu intelepciune, pentru ca in final acest an sa devina unul revelator pentru tine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri