21 Noiembrie 2012 publicat în Horoscop 8 share-uri

Femeia nascuta intre zilele de 22 noiembrie si 21 decembrie se afla sub semnul Sagetatorului. Daca si tu te-ai nascut in aceasta perioada, fii mandra ca apartii acestei zodii deoarece ea se apropie cu usurinta de perfectiune. Iar pentru ca fiecaruia dintre noi ii place sa fie apreciat, iata cateva trasaturi care te fac pe tine, femeia Sagetator unica si exceptionala.

Femeia Sagetator vede ce e mai bun in fiecare.

Chiar si atunci cand toate persoanele din jur spun despre cineva ca nu are nimic special, femeia Sagetator tine sa ii contrazica. Deoarece are abilitatea de a vedea ceea ce este mai bun intr-o persoana, ea reuseste sa observe acele calitati pe care ceilalti le trec cu usurinta cu vederea. Femeia Sagetator iubeste oamenii si descopera ceva inedit in fiecare.

Image © Shutterstock - 5392879_001

Femeia Sagetator la nevoie se cunoaste.

Daca o persoana are nevoie de ajutor, femeia Sagetator nu o va dezamagi niciodata si va fi acolo pentru a o sustine. Fie ca este vorba de un prieten sau cineva pe care abia il cunoaste, ea nu va ezita si va sari in ajutor indiferent de situatie. Mai mult, femeia Sagetator este si un bun sfatuitor. Daca nu ajuta ‘fizic’ o persoana, ea ii poate oferi sfaturi de viata, de relatie sau raspunsuri la intrebarile ce o macina pe aceasta. Ce ne-am face in mometele grele fara aceasta nativa a zodiacului?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Femeia Sagetator se automotiveaza constant.

Ca si personalitate, femeia Sagetator nu ii motiveaza doar pe cei cu care interactioneaza, ci detine si abilitatea de a se auto-motiva. Fire ambitioasa, ea doreste intotdeauna sa se auto-depaseasca si isi impune noi standarde pe care sa le intreaca. Femeia Sagetator se poate auto-motiva constant nu doar datorita faptului ca este ambitioasa, ci si a capacitatii de a observa oportunitatile atunci cand acestea ii ies in cale.

Femeia Sagetator este optimista.

Si, cel mai important, optimismul sau este contagios! Prin atitudinea sa, femeia Sagetator ii motiveaza pe cei cu care interactioneaza, ii ajuta sa gandeasca pozitiv si sa priveasca increzatori inainte.

Femeia Sagetator este aventuroasa.

Pentru ca este o persoana aventuroasa, femeia Sagetator aduna pe parcursul vietii sale numeroase povesti ce merita transmise mai departe. Ea adora sa riste, sa isi urmeze instinctele si sa isi dovedeasca curajul in situatii inedite. Tocmai de aceea, ea are parte de experiente uimitoare ce o ajuta sa evolueze si sa se maturizeze extrem de usor. Caracterul sau puternic si intuitiv este cel care ii ofera succesul pe tava.

Image © Shutterstock - 5524348


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri