Eclipsa Solara din semnul Scorpionului ne obliga sa ne asumam si sa ne acceptam deschis responsabilitatea totala pentru viitorul nostru. Perioada de dupa Eclipsa Solara este un timp al provocarii, aducand schimbari si transformari in mai multe aspecte ale vietii.

Pe acelasi site se mentioneaza ca cele trei conjucturi astrale: Soarele, Luna si Nodul Nordic din Scorpion au un scop bine definit: acela de a ne pune fata in fata cu emotiile noastre cele mai puternice si temerile noastre cele mai profunde. Motivul? Pentru a ne ne putea debarasa de ele astfel incat sa mergem mai departe.

Energie. Schimbari puternice. Noi inceputuri. Sentimente. Responsabilizare

In personalitatea Scorpionului primeaza increderea, loialitatea, profunzimea relatiilor si a asocierilor. De aceea, relatiile si interactiunile dintre noi se vor axa in perioada urmatoare de timp nu atat pe cantitate, cat pe calitate si ating un nivel mai inalt si mai profund.

In plus, Eclipsa Solara din semnul Scorpionului ne obliga sa ne asumam si sa ne acceptam deschis responsabilitatea totala pentru viitorul nostru. Suntem practic impulsionati sa ne cream cu propriile maini propria realitate. Eclipsa Solara din semnul Scorpionului ne determina sa realizam ca imprejurarile exterioare ale vietilor noastre sunt create de ceea ce se intampla in interiorul nostru.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Perioada de dupa Eclipsa Solara din 13 noiembrie 2012 este un timp al provocarii, aducand dupa sine schimbarea si transformarea. Va fi un timp al renasterii puternice, un timp al schimbarii si al metamorfozei, un timp ideal pentru a ne debarasa de vechile obiceiuri si sisteme de gandire, un timp al noilor inceputuri si al noilor oportunitati, poate chiar un timp al unui nou drum in viata. Vei fi mai deschis lucrurilor noi si vei fi mai dispus ca niciodata sa experimentezi si sa simti si sa scapi de prejudecati si emotii care nu-ti faceau bine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri