Eclipsa Solara din semnul Scorpionului ne obliga sa ne asumam si sa ne acceptam deschis responsabilitatea totala pentru viitorul nostru. Perioada de dupa Eclipsa Solara este un timp al provocarii, aducand schimbari si transformari in mai multe aspecte ale vietii.

Eclipsa din Pacificul de sud oglindeste eclipsa circulara din 20 mai 2012. Reprezentarea grafica a acestei eclipse este similara cu imaginea unui erete, cu capul sau deschis ca o floare pentru a primi frecvente noi de la Marte, Pluto si Iuno. Marte este conjuct cu Centrul Galactic, aliniind vointa noastra personala cu vointa spirituala (Pluto), facandu-ne sa fim in Relatiile Potrivite (Iuno) cu universul. Balansand aceste energii puternice, la coada eretelui se afla Ceres, Vesta si Jupiter. Ceres in Rac ne provoaca in a ne elibera de rezistenta noastra emotionala pentru a me manifesta vointa spirituala. Totodata, Vesta in Gemeni ne provoaca sa ne asociem cu ceilalti astfel incat sa onoram adevarul dinauntrul propriilor inimi. Jupiter ne provoaca sa ne eliberam sistemele de gandire dualistice de genul “acesta este adevarat” sau “acela este adevarat”, spune Marcus Mason, autorul cartii “The Astrology of 2012 And How It Affects You” pe site-ul omtimes.com.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Daca suntem in relatia potrivita cu noi insine, cu altii si cu lumea, atunci atat “acesta”, cat si “acela” sunt adevarate. Acest lucru inseamna sa ne onoram propriile perceptii ale adevarului, la fel ca si adevarurile celorlalti. La aripile eretelui se afla Venus, pe o parte si Chiron –Neptun, pe cealalta. Venus este cea care face ca alinierea planetelor sa fie intr-o balanta armoniasa. Chiron si Neptun aduc potentialul vindecator al Iubirii Neconditionate in vietile noastre de zi cu zi", adauga Marcus.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri