9 Noiembrie 2012 publicat în Horoscop 533 share-uri

Astrologii antici, dar si cei contemporani sunt de acord ca fiecare zodie din Horoscop guverneaza o anumita parte a corpului (incepand cu capul - Berbec si terminand cu picioarele - Pesti).

Zodie: Capricorn (opus Rac)
Parte a corpului guvernata: Genunchii, Oasele, Dintii

Din cauza stresului si a vietii agitate, nativul din aceasta zodie (si opusul ei) are mari sanse sa sufere de dureri ale genunchilor ori ale articulatiilor sau chiar sa fie inclinat spre luxatii ori rupturi ale oaselor. La fel, stresul (ca si obiceiurile de alimentatie) isi poate spune cuvantul si in cazul danturii, cel nascut in Capricorn sau Rac confruntandu-se cu diverse probleme ale dintilor. Mai tarziu in viata, reprezentantii acestor zodii pot suferi de boli precum artrita sau reumatismul.

Zodie: Varsator (opus Leu)
Parte a corpului guvernata: Circulatia

Cei nascuti in Varsator (dar si Leu) trebuie sa acorde o importanta crescuta sistemului circulator. Nativii din aceasta zodie pot fi usor afectati de sedentarism sau de vremea rece. Important este sa aiba o rutina zilnica de sport si sa manance sanatos. Odata ce imbatranesc, este posibil sa se confrunte cu varicele - de aceea este esential sa isi tina inima sanatoasa!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Zodie: Pesti (opus Fecioara)
Parte a corpului guvernata: Picioarele

Nativul din aceasta zodie are niste picioare extrem de sensibile. El trebuie intotdeauna sa previna si nu sa trateze deoarece nu poate lua multe medicamente din cauza alergiilor sau a efectelor adverse pe care acestea le dau. Cel mai bine ar fi sa se bazeze pe medicina traditionala, naturista si sa aiba intotdeauna grija ce incaltaminte isi cumpara.

 

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri