9 Noiembrie 2012 publicat în Horoscop 533 share-uri

Astrologii antici, dar si cei contemporani sunt de acord ca fiecare zodie din Horoscop guverneaza o anumita parte a corpului (incepand cu capul - Berbec si terminand cu picioarele - Pesti).

Zodie: Leu (opus Varsator)
Parte a corpului guvernata: Inima, Splina, Spatele

Puternicul nativ din aceasta zodie poate suferi, la maturitate, de probleme de inima (mai ales daca nu a avut un stil de viata sanatos in care sa faca zilnic exercitii, sa aiba grija ce mananca si sa se odihneasca suficient). La fel, o viata activa si multele momente care implica stres pot avea drept consecinta dureri de spate sau dureri musculare. Nativilor din Leu si Sagetator li se recomanda sa aiba un stil de viata echilibrat sau tratamente tratamente naturiste ori acupunctura.

Zodie: Fecioara (opus Pesti)
Parte a corpului guvernata: Intestinele, Sistemul nervos

Ca si nativul din Rac, cel din Fecioara (sau opusul sau, cel din Pesti) are tendinta de a suferi de probleme de digestie. Prea multe griji ori stres pot conduce spre indigestie ori o functionare proasta a intestinelor. Este necesara deci o nutritie echilibrata (prin eliminarea din dieta a alimentelor prajite si a condimentelor) si relaxarea sistemului nervos. Pentru aceasta zodie, o dieta vegetariana este extrem de benefica, la fel ca si meditatia zilnica si exercitiile fizice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Zodie: Balanta (opus Berbec)
Parte a corpului guvernata: Rinichii

Ca si zodie, Balanta are nevoie de o viata echilibrata si tocmai de aceea un stil de viata haotic ori un mediu de lucru stresant ii pot afecta organismul. Nativul din aceasta zodie se confrunta cel mai des cu probleme la rinichi (pietre ori infectii) si de aceea este indicat sa se hidrateze corect. Opusul sau, Berbecul, poate suferi si el de probleme de rinichi daca nu se ingrijeste cum trebuie. Cele mai bune remedii sunt o alimentatie echilibrata, sportul, hidratarea si odihna.

Zodie: Scorpion (opus Taur)
Parte a corpului guvernata: Organele Sexuale

Nu este deloc o surpriza ca problema nativilor in aceasta zodie (si a celei opuse Scorpionului) este legata de sexualitate, dat fiind faptul ca aceasta este, in mare parte, si puterea magnetica a Scorpionului. Cel mai bine pentru persoanele nascute sub aceste semne este sa aiba o viata amoroasa moderata, pentru ca, asa cum se spune din popor, ‘ce e prea mult strica’.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Zodie: Sagetator (opus Gemeni)
Parte a corpului guvernata: Ficatul, Coapsele

Persoana nascuta in aceasta zodie este cea mai activa din intregul zodiac. Tocmai de aceea, Sagetatorul si Geamanul (opusul sau) trebuie sa se fereasca de o viata dezordonata sau sedentara pentru ca are cele mai mari sanse sa se ingrase, in special in zona coapselor. La fel, exagerarea in materie de mancare sau bautura ii poate face rau, cauzand probleme la ficat. Cuvantul cheie al nativilor din aceasta zodie este moderatia.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri