Una are Supernoroc la bani. Cealalta are Mare noroc la bani. Iar ultima are Noroc la bani. Ghici norocul tau si descopera care sunt cele 3 zodii norocoase, cu lipici la bani in cel de-al doilea semestru al toamnei 2012

Supernoroc la bani pentru zodia Taur

Vesti bune pentru cei din Taur incepand cu sfarsitul lunii octombrie. Sunt 2 planete - Mercur si Marte - care vor intra in casa a 8-a a Taurului favorizand sectorul financiar. In plus, eclipsa lunara din noiembrie iti va lumina casa a doua. Daca pana acum ai intampinat probleme financiare majore, intarzieri, amanari sau ai avut datorii nereturnate in timp util, lucrurile vor incepe incet incet sa reintre in normal, anuntandu-se vremuri bune pentru tine.

Este posibil sa legi noi contracte de munca, cu noi parteneri, contracte care se vor dovedi a fi mult in avantajul tau. Cu noroc din partea astrelor, banii ajung in portofelul tau incet, dar sigur…. Daca ai investit eforturi colosale pana acum, iar rezultatele nu au fost vizibile, asteapta-te la remuneratii deosebite si la aprecieri pozitive din partea partenerilor de afaceri. Sansele iti surad cu precadere in saptamana a doua a lunii octombrie, ceea ce iti da incredere in tine si te face sa iti iei din nou avant in ceea ce priveste chestiunile financiare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI

Mare noroc la bani pentru zodia Leu

Inca de la inceputul lui Octombrie, Venus s-a aflat in casa a doua a banilor, inlesnind drumul spre castigarea banilor la sfarsitul lui octombrie. Esti o norocoasa si ai lipici la bani in a doua jumatate a acestei toamne daca apartii zodiei Leu. Banii vin spre tine cu usurinta si tu spre ei. Ai parte de castiguri neasteptate si acest lucru fara sa depui eforturi mai mari decat ai depus pana acum, doar fiind foarte bine organizata si echilibrata.

Echilibrul este cuvantul cheie pentru tine asa ca fii foarte atenta ca, in ciuda castigurilor promitatoare, sa nu pici in plasa tentatiei de a cheltui mai mult decat ai castigat. Oricum, la sfarsitul lui noiembrie si inceputul lui decembrie totul intra pe un fagas normal. Planurile tale financiare urmeaza exact traseul pe care il sperai. Castigurile vin indeosebi dinspre strainatate si anumite contracte cu strainatatea. Participi la anumite evenimente de bun augur, prin intermediul carora poti lega contacte noi si poti cunoaste persoane influente cu impact asupra succesului tau financiar.

Noroc la bani pentru zodia Balanta

Inca de la inceputul lunii octombrie, Saturn intra in casa a doua a Balantei si va sta acolo pentru o perioada indelungata de timp, aducand stabilitate pe plan financiar si asigurandu-se ca lucrurile se afla sub control. Totodata, Venus intra in Scorpion incepand cu 21 noiembrie, luminand cea de-a doua casa a castigurilor si a responsabilitatilor. Este un timp deplin al atingerii potentialului tau financiar, iar cooperarile se extind consecutiv in mai multe domenii de interes.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri