19 Octombrie 2012 publicat în Horoscop 38 share-uri

Mai bine sa cunosti dinainte cu cine ai de-a face decat sa plangi ulterior din cauza soacrei. Iata topul zodiilor de barbati mamosi, eternii indragostiti de mamele lor.

Este admirabil, firesc si de apreciat sa iti iubesti parintii si mai ales fiinta care ti-a dat viata. Ba chiar respectam aceasta calitate si este poate una din calitatile ne-au determinat sa ne indragostim de partenerul de viata… Barbatii adevarati isi iubesc si respecta mamele, insa nu sunt “baietii mamei” si nici nu vor sta sub fusta ei. Exista insa si barbati atasati prea puternic de mamele lor chiar si la varsta adulta, iar acest aspect se poate transforma in timp intr-o adevarata problema pentru relatia cu partenera sa de viata. Mai bine sa cunosti dinainte cu cine ai de-a face decat sa plangi ulterior din cauza soacrei. Iata topul zodiilor de barbati mamosi, eternii indragostiti de mamele lor.

Barbatul Balanta

Atasamentul prea puternic al Balantei fata de mama sa se traduce intr-o usoara nesiguranta de sine, in incapacitatea de a lua decizii hotaratoare pe cont propriu, in lipsa dorintei de a fi pe picioarele sale. Se poate intampla sa nu aprecieze ceea ce partenera face pentru el deoarece considera totul de la sine inteles si il percepe ca pe o datorie. Asa cum mama lui a avut grija de el, asa trebuie sa faca si sotia sa. Pentru acest barbat, este o responsabilitate de la sine inteleasa...

Unele Balante se inscriu in randul acelor barbati care, desi ajunsi la maturitate, aleg sa traiasca dupa principiile si regulile stabilite de mama, neavand curajul sa-si stabileasca propriile principii, reguli sau valori. Barbatul Balanta are tendinta de a-si plasa mama pe un piedestal, undeva sus, unde nimeni, nici chiar iubirea vietii sale, oricat de frumoasa, inteligenta si descurcareata ar fi, nu poate ajunge.

Barbatul Fecioara

O buna parte din barbatii Fecioara sunt extrem de atasati de mama lor, iar influenta acesteia ii va marca pe tot parcursul vietii. Barbatului Fecioara ii place sa fie iubit, rasfatat, protejat pana la adanci batraneti de femeia care i-a influentat prima viata. Are tendinta de a-i da mamei sale socoteala pentru tot ce face, permitandu-i accesul liber si direct in viata sa.

De multe ori, pentru barbatul Fecioara, nevoile si dorintele mamei au prioritate in fata nevoilor si dorintelor sotiei sau partenerei sale. Acest barbat ii este loial mamei sale si crede ca mama are intotdeauna dreptate. O vede perfecta si ii percepe necesitatile ca fiind cele mai importante. Sotia sau partenera acestui barbat trebuie sa se inarmeze cu rabdare, perseverenta, multa empatie si bunavointa pentru a accepta rolul covarsitor pe care mama il are in viata partenerului sau.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri