18 Octombrie 2012 publicat în Horoscop 298 share-uri

Culorile sunt parte din acest Univers, iar noi avem o legatura spirituala profunda cu energia pe care o emana culorile din jurul nostru. Fiecarei zodii ii este caracteristica o anume culoare. Este culoarea sansei in viata, este culoarea care ne caracterizeaza si care ne ajuta in cresterea noastra spirituala.

Sagetator

Culoarea norocoasa a persoanelor nascute sub semnul Sagetator este galbenul. Oamenii care se nasc sub sagetator pot sa foloseasca aceasta culoare pentru a invoca succesul si dezvoltarea personala. Galbenul se potriveste firii lor pozitive, mereu vesele.

Capricorn

Cei nascuti sub acest semn zodiacal sunt foarte responsabili si seriosi. Ei investesc mult pentru a-si atinge scopurile, au o determinare rar intalnita. Culoarile care ii caracterizeaza si le poarta noroc sunt purpuriul si albastrul deschis, doua culori care indica sentimente spirituale si starea de constiinta.

Varsator

Varsatoru este patronat de Saturn. Oamenii care apartin acestui semn zodiacal sunt foarte profunzi, sunt spirituali si puternici. Culoarea lor norocoasa este albastrul inchis. Aceasta culoare semnifica o natura armonioasa, artistica si aplecarea catre partea spirituala a existentei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Pesti

Aceste persoane sunt patronate de Jupiter, iar culoarea lor norocoasa este galnbenul. Pentru ei insa, galbenul are o alta semnificatie decat in cazul Sagetatorului. La Pesti, galbenul este culoarea increderii de sine, este culoarea care ii ajuta pe acesti nativi sa creasca, se auto-descopere.

Image front FrankySyggy from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri