In functie de influenta pe care o primesti de la astre, ce inseamna sarbatoarea de Halloween deja popularizata si la noi in tara pentru tine si cum vei petrece ziua de 31 octombrie?

Ce face nativul din Varsator de Halloween?

Tu esti printre putinele semne din zodiac care isi va face timp pentru a le explica celor mici de unde provine de fapt sarbatoarea de Halloween, care sunt traditiile acesteia. Te vei preocupa foarte mult de costumele lor, te vei implica in activitati interesante si iti vei face timp sa te distrezi alaturi de prieteni.

Image © Sxc.hu

Ce face nativul din Pesti de Halloween?

Nu iti place sarbatoarea de Halloween la fel cum nu iti place sa te costumezi pretinzand ca esti altcineva (esti foarte sensibil in legatura cu propria identitate). Probabil ca in aceasta zi speciala de octombrie vei prefera sa stai acasa si sa eviti invitatiile la vreo petrecere. Pentru tine este doar o zi normala, ultima inainte de sosirea lunii noiembrie.

Foto front si main: Sxc.hu

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri