In functie de influenta pe care o primesti de la astre, ce inseamna sarbatoarea de Halloween deja popularizata si la noi in tara pentru tine si cum vei petrece ziua de 31 octombrie?

Ce face nativul din Fecioara de Halloween?

Nativul din Fecioara iubeste sarbatorile, mai ales din punct de vedere culinar. De acest Halloween, bucataria ta va mirosi mai incantator ca niciodata! Pentru ca in luna septembrie nu ti-a mers tocmai bine, in octombrie vei incerca sa te vindeci de energiile negative ajutandu-te de unul dintre hobby-urile tale: gatitul. Masa va arata nemaipomenit si, mai important, va avea un gust grozav!

Image © Sxc.hu

Ce face nativul din Balanta de Halloween?

De acest Halloween ai ocazia sa fii in centrul atentiei si sa surprinzi placut pe toata lumea. Cel mai bine ti-ar sta costumata in celebra Coco Chanel (si nici nu ai nevoie de un buget ridicat pentru a semana izbitor cu ea - un costum barbatesc, o bereta, un colier de perle). Inspira-te din atitudinea creatoarei de moda si exploreaza la maximum oportunitatile ce iti ies in cale in luna octombrie!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Ce face nativul din Scorpion de Halloween?

In luna octombrie ai incredere in tine si stii exact ce iti doresti de la viata. Poate si de aceea, de Halloween tu vei fi cel care ii va speria pe altii. Costumeaza-te in ceva infricosator precum personajul lui Freddy Krueger sau un alt raufacator. Si ia in considerare faptul ca unele persoane pot fi imune la puterile tale. Nu deveni prea arogant.

Ce face nativul din Sagetator de Halloween?

Iubesti sarbatoarea de Halloween pentru ca implica multe dulciuri si distractie. Iti place sa iti implici copiii in acest eveniment de octombrie si te bucuri alaturi de ei de costume si de petrecere. Te costumezi haios, ai mereu zambetul pe buze si ii influentezi pozitiv pe ceilalti cu entuziasmul tau. Ai grija la sanatate pentru ca prea multa mancare nu face bine stomacului tau!

Image © Sxc.hu

Ce face nativul din Capricorn de Halloween?

In aceasta luna consideri ca nu este necesar sa iti irosesti timpul, energia si economiile pe un costum. Cel mai probabil te vei folosi de o masca venetiana pe care o ai in casa. Sociabil din fire, te vei bucura de Halloween alaturi de cei dragi - vei manca bucate alese, te vei delecta cu bauturi fine si vei dansa pana in zori uitand de problemele de la locul de munca.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri