Horoscop romanesc - Am realizat acest horoscop, cu telul de a va bine-dispune si in acelasi timp de a va reaminti cat de profunda este intelepciunea romaneasca. Pentru ca fiecare proverb sa rezoneze mai tare cu voi, cu felul vostru de a fi, am selectat pe acelea care pot sa intre in sintonie cu trasaturile personalitatii voastre. Descopera proverbul ce ti se potriveste! Aminteste-ti intelepciunea bunicii!

SCORPION

Scorpionii sunt considerati persoane fermecatoare si misterioase. Le este greu sa isi deschida inima in fata celorlalti si uneori nu reusesc sa ia cele mai bune decizii. Poate ca lor le-ar trebui o mai mare deschidere catre lumea inconjuratoare, asa cum sugereaza si aceste proverbe romanesti:

Omul este fereastra prin care poti vedea lumea.

Nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard.

Ce ti-e scris, in frunte ti-e pus.

SAGETATOR

Sagetatorul este recunoscut pentru natura sa aventuroasa, mereu deschisa catre nou si catre oameni, drept pentru care uneori sunt foarte dezamagiti. Persoanele din aceste zodii sunt cunoscute pentru determinarea lor.

Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Speranta moare ultima.

Nu mor caii cand vor cainii.

 

CAPRICORN

Capricornii sunt foarte muncitori, organizati si responsabili. De aceea, uneori ar putea sa aiba o atitudine auto-critica prea dura. Ii sfatuim sa ia aminte la aceste proverbe:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Da-mi, Doamne, puterea tanarului si mintea batranului!

Numai cine nu munceste, nu greseste.

Nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie.

VARSATOR

Varsatorii sunt idealistii horoscopului. Ei sunt cei care cauta intelepciune in toate si sunt mereu avizi de cunoastere.

La unul fara suflet, trebuie unul fara-de-lege.

De ai multe cunostinte, poti lasa bune seminte.

Inteleptul tace si face.
 

PESTI

Pestii sunt foarte spirituali, foarte profunzi si creativi, dupa cum stim. UNeori risca poate prea mult si au tendinta de a se plange...

Nu da binelui cu piciorul, ca pe urma ii duci dorul.

Ochii sunt poarta catre suflet.

Din ce auzi sa nu crezi si din ce vezi sa crezi jumate!

Image front by Adina Voicu from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri