5 Octombrie 2012 publicat în Horoscop 70 share-uri

Horoscop la masculin: Descopera natura sexualitatii barbatilor si manifestarea lor in relatiile de cuplu. Sexul este si el o infatisare a principiilor dualitatii si perechii de opozitii care formeaza baza universului creat asa cum il cunoastem noi, scrie Vivian E. Robson in cartea sa "Astrologia si Sexul", care a aparut si in traducere romaneasca la Editura Herald.

Barbatul Sagetator, sexualitatea si relatia sa de cuplu

Sagetatorul este un semn deschis, comod, cu o maniera prietenoasa si atractiva. Este un semn cu apetit pentru sex, fapt ce poate conduce catre relatii de unde dragostea lipseste. Dorinta pentru admiratie il conduce pe Sagetator catre multe flirturi, dar de regula acestea nu inseamna prea mult si nu interfereaza serios cu viata de familie.

Ca parteneri de familie sunt mai mult prietenosi decat afectuosi, foarte iscoditori si cu intentii bune. Cel mai rau partener pentru sagetator este o persoana cu vederi inguste si limitate.

Barbatul Capricorn, sexualitatea si relatia sa de cuplu

Capricornul nu este considerat un semn sexual puternic, dar nu exista niciun dubiu ca poate etala cu sange rece un grad mare de lascivitate. Barbatii au un puternic instinct de protectie. Casatoriile capricornilor de obicei dureaza , probabil pentru ca un Capricorn se casatoreste arareori in graba, avand chiar o prudent excesiva in aceasta privinta.

In cazurile normale, ambitiile afecteaza foarte mult afacerile matrimonial, iar barbatul Capricorn cauta de cele mai multe ori avantaje financiare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Barbatul Varsator, sexualitatea si relatia sa de cuplu

Varsatorul apartine gruului de semne idealiste si deci nu este prea preocupat de problemele sexuale. Nativii din aceasta zodie sunt contemplativi, ganditori, cu aplecari filosofice. Perspectiva Varsatorului este una foarte prietenoasa iar in ceea ce il priveste, prietenia inlocuieste in mare masura dragostea posesiva si sexualitatea. Daca este afectat, varsatorul devine ineficient, lenes, greoi si neputincios, ceea ce ii poate afecta armonia de cuplu.

Partenerul Varsator este prietenos si serviabil, totusi idealismul semnului nu favorizeaza pe deplin fericirea, mai ales la barbati, iar aceasta poate duce la diverse afectiuni.

Barbatul Pesti, sexualitatea si relatia sa de cuplu

In starea cea mai buna, Pestii sunt o fantana de simpatie, mila, bunavointa si ospitalitate, iar de regula, nativii din Pesti sunt amabili, milosi, imaginative si deosebit de emotive. Semnul este unul senzorial care tinde sa fie clatinat de fiecare emotie si care opune foarte mare rezistenta la tentaii.

De la Pesti, infidelitatea conjugala este de asteptat, iar din punct de vedere sexual trebuie aratat ca Pestii tind catre promiscuitate, dar viciile lor sunt bazate pe emotivitate si slabiciune, ceea ce pana la urma depinde foarte tare si educatia si modul de formare al Pestilor.

Foto: Shutterstock

Articolul are la baza cartea Astrologia si Sexul, de Vivian E. Robson, aparuta la Editura Herald pe care o puteti consulta pentru mai multe informatii legate de aceasta tema.

Iti recomandam si:

Astrologie: Sufletele pereche sexuale ale horoscopului

Astrologie: Elixirele Vietii in horoscopul chinezesc

Astroportret de zodie: Barbatul care poate face orice femeie fericita!

Horoscopul Toamnei 2012: Vezi ce iti rezerva destinul in Dragoste!

Codul secret al Astro-Filozofiei Asiatice: cele 7 VIRTUTI ale zilei de nastere

Aboneaza-te si la Horoscopul Saptamanal al Iubirii

Iti recomandam si RAPORTUL NUMEROLOGIC PERSONALIZAT


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri