5 Octombrie 2012 publicat în Horoscop 70 share-uri

Horoscop la masculin: Descopera natura sexualitatii barbatilor si manifestarea lor in relatiile de cuplu. Sexul este si el o infatisare a principiilor dualitatii si perechii de opozitii care formeaza baza universului creat asa cum il cunoastem noi, scrie Vivian E. Robson in cartea sa "Astrologia si Sexul", care a aparut si in traducere romaneasca la Editura Herald.

Barbatul Leu, sexualitatea si relatia sa de cuplu

Leul este puternic loial, generous si marinimos, dar asta nu ii aduce neaparat noroc si in casataorie, poate datorita afectiunii nepotrivite, amorului imprudent si impetuos si increderii in natura umana.

Leul, ca semn de foc, are tedinta de a urca pe un piedestal toate persoanele care ii sunt dragi. Aceasta in mod implicit duce catre deziluzie si dezamagire, promisiuni rupte si casatorii nefericite. In problemele de sex, leul tinde sa adopte un rol protector.

De asemenea, el adora sa fie privit si admirat. In tinerete, barbatii lei au mare succes la femei, dar semnul nu este unul nestatornic, un nativ din zodiac leu fiind in stare de multa loialitate odata ce sentimentele i-au fost trezite.

Foto: Shutterstock

Barbatul Fecioara, sexualitatea si relatia sa de cuplu

Acest semn nu favorizeaza deloc casatoria si nici sexul. Nativul fecioara este foarte multumit de el insusi mai mult sau mai putin si deci, se poate adapta destul de usor la viata de celibatar. Fecioara este un partener fidel, dar nu intotdeauna unul captivant.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

In casatorie, Fecioara poate fi mult mai afectuoasa decat pare in realitate, intrucat timiditatea excesiva a semnului impiedica orice etalare a afectiunii.

Barbatul balanta, sexualitatea si relatia sa de cuplu

Balanta are o dorinta puternica de simpatie, dragoste, intelegere si companie, dar este extrem de idealista si greu de satisfacut.

Nu este corect sa spunem ca Balanta este un semn afectuos, avertizeaza Vivian E. Robson, caci mai degraba sub aceasta afectiune se ascunde mult egoism si de multe ori superficialitate. De sex, balantele nu sunt prea atrase, desi in ceea ce ii priveste pe barbatii Balanta, interesul pentru sex este totusi mai crescut decat la femeile balanta care adora cel mai mult sa fie curtate.

Barbatii Balanta nu sunt dispusi sa faca cea mai buna casatorie. Ei rezista cu foarte mare greutate siretrcurilor si linguselilor femeiesti, ceea ce ii duce in plasa unei casatorii nereusite. De multe ori, barbatii balanta aspira catre un ideal intangibil.

Barbatul Scorpion, sexualitatea si relatia sa de cuplu

Scorpionul este un semn foarte puternic din punct de vedere sexual, iar nativul scorpion poate face fata exceselor prelungite. Perspectiva lui asupra dragostei este de cele mai multe ori marcata sexual, dar nu in mod invariabil, caci Scorpionul are de asemenea si o mare capacitate de auto-control.

De multe ori, un Scorpion se casatoreste avand interese banesti. Pentru el, casatoria este o forma de obtinere de bani si pozitie sau a unei sotii care prin statutul social, farmec sau comportament va fi instrumentul ce va imbunatati statutul si importanta nativului.

Barbatul Scorpion poate deci sa caute aventurI si afectiune departe de casa, fara a permite insa ca aceste escapade sa strice echilibrul conjugal. Castoria scorpionului poate fi si fericita dar si un dezastru total, datorita naturii sale contradictorii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri