2 Octombrie 2012 publicat în Horoscop 3 share-uri

Cre sunt principalele calitati si defecte pe care le detine barbatul Balanta?

Barbatul Balanta este romantic.

Una dintre cele mai pregnante calitati pe care le detine barbatul Balanta este romantismul. Sincer si iubitor, el isi va surprinde placut partenera si va aduce pasiune in relatie. La fel, pentru ca este echilibrat in discurs si are o personalitate misterioasa, poate fermeca orice femeie de care se simte atras.

Barbatul Balanta este, prin natura sa, iubitor.

O alta calitate pe care o poseda barbatul Balanta este natura sa iubitoare. Atunci cand este intr-o relatie, el isi protejeaza partenera de viata cum poate mai bine chiar daca isi demonstreaza dragostea in feluri pe care ea nu le poate intelege. Loial si dedicat - asa devine barbatul Balanta atunci cand are o relatie serioasa cu persoana pe care o iubeste, jumatatea sa.

Barbatul Balanta este usor influentabil.

Da, barbatul Balanta se lasa usor influentat in viata de catre prieteni sau cunoscuti. De fapt, exista numeroase persoane care profita de aceasta trasatura negativa a sa si chiar il manipuleaza. Tocmai din aceasta cauza, atunci cand este intr-o relatie, barbatul Balanta cauta sprijin emotional de la femeia pe care o iubeste. Asadar, daca partenerul tau este nascut in zodia Balanta, tine cont de acest sfat si sprijina-l moral in tot ceea ce doreste sa intreprinda.

Barbatul Balanta poate fi nehotarat.

Desi este o persoana cu o viata foarte echilibrata, de multe ori, barbatul Balanta poate fi nehotarat si deloc priceput in luarea de decizii. Este posibil sa se teama de schimbare ori de faptul ca face alegerea gresita si tocmai de aceea ezita atunci cand trebuie cu fermitate sa dea un raspuns ce ii poate afecta (pozitiv ori negativ) viata. In ceea ce priveste implicarea in relatie, barbatul Balanta are uneori tendinta sa fie rusinos in legatura cu exprimarea deschisa a sentimentelor pe care le poarta in suflet.

Barbatul Balanta stie sa fie diplomat.

Desi la prima vedere aceasta ar putea parea o calitate, diplomatia de care da dovada barbatul Balanta este, in esenta, o trasatura negativa. Cei cu care interactioneaza nu pot astepta de la el aproape niciodata un raspuns simplu. La fel se poate intampla si in relatie. Partenera sa de viata poate crede ca lucrurile stau bine in capitolul sentimental, insa de fapt sa traiasca o minciuna. Barbatul Balanta isi foloseste de multe ori diplomatia fara a avea intentia constienta de a-i rani pe ceilalti.

Barbatul Balanta are o fire optimista.

Barbatul Balanta abordeaza viata cu optimism. De multe ori, accepta situatiile in care este pus pastrandu-si rabdarea si atitudinea pozitiva. Desi poate fi dezamagit destul de usor de esecurile sale, nu se da batut si continua sa priveasca inainte cu optimist. Data viitoare cu siguranta va reusi ce si-a propus. Trebuie doar sa incerce.

Barbatul Balanta este cheltuitor.

Barbatul Balanta este foarte preocupat de aspectul sau fizic. Tocmai de aceea, prefera sa cheltuiasca bani pentru a se imbraca bine de la cele mai cunoscute firme, pentru a arata bine si pentru a mirosi bine. Atunci cand este intr-o relatie, doreste ca partenera sa sa fie la fel de stralucitoare ca si el si ii va oferi acesteia suportul financiar pentru a fi ingrijita si eleganta.

Barbatul Balanta este sociabil/prietenos.

Barbatul Balanta este o persoana extrem de sociabila si prietenoasa. Ii place sa fie tot timpul inconjurat de oameni cu care sa aiba discutii interesante. Atunci cand este intr-o relatie, doreste ca baza acesteia sa fie comunicarea. Considera increderea reciproca foarte importanta si stie ca o poate obtine doar deschizandu-se verbal in fata celorlalti.

Foto fr si main: Viacheslav Boiko /Shutterstock

Iti recomandam si Diva de Octombrie: cine este sufletul nobil al Horoscopului?

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri