24 Septembrie 2012 publicat în Horoscop 1 share-uri

Horoscopul italian reprezinta un vechi mod de a descrie natura si personalitatea oamenilor. Acest horoscop este o modalitate interesanta de a afla conexiuni intre data ta de nastere si modul cum te raportezi la viata, dar mai ales la iubire.

Zodiacul Amor: Grupul E

Soapata lui Amor: "Non posso vivere senza te". (Nu pot sa traiesc fara tine)

Esti o persoana sensibila. In lupta simbolica dintre minte si suflet, pentru tine, mereu invingatoare este inima. Iubesti sa iubesti si sa fii iubita. Pentru tine, dragostea este cel mai important aspect al vietii si te lasi purtata de mrejele ei, uneori, cu prea multa naivitate. Mereu gata de a renunta la propria individualitate, motto-ul tau in iubire este: "Non posso vivere senza te".

Te indragostesti usor si suferi foarte tare atunci cand o relatie se rupe. Investesti foarte multa energie in iubirea romantica, ceea ce uneori te tine in loc, caci nu reusesti sa mai gasesti timpul necesar pentru planurile tale. Ai multe visuri, dar nu reusesti sa le duci la indeplinire, acesta fiind aspectul care te dezavantajeaza.

In viata ta, de asemenea, prietenii sunt foarte importanti. Atragi in jurul tau oameni care te pot ajuta si sustine in momente de cumpana. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri