24 Septembrie 2012 publicat în Horoscop 1 share-uri

Horoscopul italian reprezinta un vechi mod de a descrie natura si personalitatea oamenilor. Acest horoscop este o modalitate interesanta de a afla conexiuni intre data ta de nastere si modul cum te raportezi la viata, dar mai ales la iubire.

Zodiacul Amor: Grupul D

Soapta lui Amor: "Voglio passare il resto della mia vita con te". (Vreau sa imi traiesc tot restul vietii alaturi de tine)

Esti genul de persoana care crede in suflete pereche. Cauti exact acel om alaturi de care speri sa fii fericita pana la sfarsitul vietii. In general ai teluri foarte inalte pentru care lupti cu incapatanare. Partenerul tau va trebui sa corespunda tuturor proiectiilor pe care ti le-ai facut mental. De asemenea iti doresti ca acesta sa ti se dedice in aceeasi maniera

Esti o familista convinsa de aceea toata energia ta este indreptata catre binele celor din familie. Ai tendinta de a-ti pune uneori partenerul pe primul plan, uitand de tine, de pasiunile tale de tot ceea ce te reprezenta in trecut. Delaratia de iubire care te cucereste este: Voglio passare il resto della mia vita con te (Vreau sa imi petrec restul vietii alturi de tine.)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Poate e de bine, poate e de rau. Important este cum te raportezi tu insati la aceasta situatie. In mod cert insa, pentru tine relatia cu persoana potrivita este una dintre cele mai importante aspecte ale vietii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri