24 Septembrie 2012 publicat în Horoscop 1 share-uri

Horoscopul italian reprezinta un vechi mod de a descrie natura si personalitatea oamenilor. Acest horoscop este o modalitate interesanta de a afla conexiuni intre data ta de nastere si modul cum te raportezi la viata, dar mai ales la iubire.

Zodiacul Amor: Grupul C

Soapta lui Amor: „Tu sei la mia vita!” (Tu esti viata mea)

Esti o persoana inzestrata cu o mare dragoste de viata. Iubesti viata si toate surprizele ei. Atunci cand iubesti, existenta ta se intrepatrunde cu cea a iubitului, fara sa va sufocati identitatile unice.

Consideri ca viata si aparitia unei persoane dragi sunt daruri inestimabile. Stii sa profiti cu intelepciune si de bucurii, dar si de tristeti. In relatiile romantice esti o persoana sincera, uneori deosebit de pasionala, dar alteori rece si distanta. „Tu sei la mia vita!” este declaratia de iubire care te caracterizeaza.

Esti inconjurata de un numar restrans de prieteni pe care ii apreciezi si pe care ii stimezi. Nu iti place sa te oferi fara rezerve tuturor, dar persoanele care iti sunt apropiate, sunt fara indoiala persoane deosebite, pe care le-ai ales cu grija. Esti o fire sensibila si intelectuala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri