Odata cu Echinoctiul de toamna, Soarele intra in semnul Balantei, iar energia universala a planetei se schimba. Afla ce marcheaza acest moment in astrologie si cum influenteaza el horoscopul general, viata zodiilor si cursul lucrurilor!

Balanta este semnul zodiacal ce are in vedere optiunile si posibilitatile, supunand balantei relatiile dintre oameni, locuri si lucruri astfel incat sa se ajunga la un echilibru si un limbaj comun. Balanta nu are nimic de-a face cu excesele, cu tot ce este in surplus, in exces, peste limitele suficientului. Trecerea Soarelui prin semnul Balantei este prin urmare marcata prin moderarea extremelor. Totul decurge uniform si bine atunci cand ne aflam intr-un echilibru reciproc, atat cu noi, cat si cu ceilalti… Totul trebuie sa aiba o masura. Totul trebuie sa fie facut in maniera, momentul si locul potrivit, in toate aspectele vietii, insa mai ales in ceea ce priveste relatiile apropiate.

Pentru ca Balanta este un semn relational, vom resimti influenta ei in saptamanile care urmeaza mai ales la nivel relational. Accentul va cadea asupra legaturilor si comunicarii existente intre oameni. Conexiunile care se realizeaza fie pe plan personal, fie pe plan personal sunt reliefate si aduse in prim plan. Sentimentul confortului emotional va fi resimtit mai ales in doi si mai putin pe cont propriu. A avea pe cineva alaturi in aceasta perioada aduce incredere in sine, siguranta, curaj. La polul opus, cei singuri vor resimti mai acut singuratatea si imperiozitatea de a se afla in cuplu. Nu va ingrijorati, este doar un sentiment temporar ce se va evapora in scurt timp.

Pe de alta parte, Balanta impune liniste si armonie in relatiile apropiate, este diplomata si urmareste sa evite orice tip de conflict. Ia aminte la ceea ce ne invata Balanta. Nu este timpul pentru a cauta galceava, conflicte, razbunari, nemultumiri si motive de cearta in relatiile tale. Nu este momentul potrivit pentru a-ti supune relatiile unor teste inutile sau pentru a te lasa antrenat in confruntari dezarmonioase, care, inainte de a strica echilibrul exterior, iti strica echilibrul interior. Oricine se afla in orice tip de conflict in perioada urmatoare ar trebui sa tina cont de aceste aspecte si sa se smulga din aceasta polarizare bine-rau, alegand o a treia cale, calea de mijloc. Ea exista intotdeauna, trebuie doar sa vreti sa o vedeti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri