12 Septembrie 2012 publicat în Horoscop 13 share-uri

Elementele din Zodiacul Chinezesc acorda fiecarui nativ o serie de calitati asociate cu fiecare dintre acestea. Prin influenta adusa de Pamant, Foc, Metal, Apa sau Lemn, putem intelege mai bine personalitatea unei fiinte umane si trasaturile de caracter ce ii indreapta destinul intr-o directie sau alta.

Elementul Lemn in Zodiacul Chinezesc

In Zodiacul Chinezesc, elementul Lemn guverneaza Tigrul, Dragonul si Iepurele.

Singurul element “viu” care influenteaza nativii din Zodiacul Chinezesc este Lemnul, fiind asociat cu anotimpul primavara si revenirea la viata a naturii. Astfel, cei influentati de elementul Lemn genereaza intotdeauna idei sau abordari noi, au parte de numeroase oportunitati in viata si poseda un caracter energic, plin de viata. Oamenii Lemn sunt ambitiosi si lupta pentru ceea ce isi doresc, fiind siguri ca drumul pe care si-l aleg este cel corect. Isi exprima entuziasmul in modalitati diferite, considera ca trebuie sa invete constant, sunt deschisi spre nou si se gandesc intotdeauna la cei din jurul lor inainte de a actiona.

Anotimp: primavara

In Zodiacul Chinezesc exista patru zodii influentate de doua elemente: Cainele (Pamant si Metal), Dragonul (Pamant si Lemn), Oaia (Pamant si Foc) si Bivolul (Pamant si Apa).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Foto front:  Yann Aubry from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri