12 Septembrie 2012 publicat în Horoscop 13 share-uri

Elementele din Zodiacul Chinezesc acorda fiecarui nativ o serie de calitati asociate cu fiecare dintre acestea. Prin influenta adusa de Pamant, Foc, Metal, Apa sau Lemn, putem intelege mai bine personalitatea unei fiinte umane si trasaturile de caracter ce ii indreapta destinul intr-o directie sau alta.

Elementul Metal in Zodiacul Chinezesc

In Zodiacul Chinezesc, elementul Metal guverneaza Cainele, Maimuta si Cocosul.

Persoanele influentate, in Zodiacul Chinezesc, de elementul Metal sunt recunoscute pentru ambitia pe care o detin. Daca isi doresc cu adevarat sa realizeze ceva in viata, nimeni si nimic nu le va opri din a-si atinge visul. Isi concentreaza energiile si de aceea au intotdeauna forta si tarie de caracter, indiferent de situatie. In Zodiacul Chinezesc, elementul Metal este asociat cu anotimpul toamna, sugerant sfarsitul efortului si acumularea rezultatelor. Tocmai de aceea, oamenii Metal nu se bazeaza pe nimeni si sunt independenti. Au o latura amuzanta ce le scoate in cale numeroase oportunitati legate de viata de societate.

Anotimp: toamna

Elementul Apa in Zodiacul Chinezesc

In Zodiacul Chinezesc, elementul Apa guverneaza Bivolul, Porcul si Sobolanul.

Oamenii influentati de elementul Apa detin numeroase calitati, putand fi comparati mai degraba cu apele curgatoare involburate si nu cu cele statatoare, pline de liniste. Persoanele Apa au un caracter independent, vulcanic si isi aleg singuri drumul in viata, la fel cum un rau isi croieste propriul drum printre stanci. Ele nu se tem deloc sa riste si fac alegeri pe care ceilalti nu le inteleg intotdeauna, insa se dovedesc a fi benefice pentru ele. Sunt intuitive si isi aleg cu grija cercul de prieteni, fiind firi sociabile insa grijulii cu propriile sentimente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Anotimp: iarna


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri