3 Septembrie 2012 publicat în Horoscop 55 share-uri

Descifreaza codul ascuns al cifrei de nastere si descopera care este Virtutea fundamentala care te caracterizeaza conform Astro-filozofiei Asiatice japoneze:

Semnificatia zilei de nastere: Miercuri – Virtutea fundamentala este MAKATO (Onestitatea)

Cel nascut Miercuri se afla sub amprenta unei virtuti careia multi ii minimalizeaza importanta in relatiile sale interumane, dar si in experimentarea unei vieti universal armonioase. Onestitatea este esentiala pentru a construi lucruri stabile si durabile.

Fara ea, nimic nu ar exista pentru o perioada lunga de timp si s-ar narui in timp. Cel nascut Miercuri este o persoana integra, in care poti avea incredere si pe al carei ajutor dezinteresat te poti baza oricand. Filozofia sa de viata este simpla: cea mai buna tactica de a trai, a iubi si a exista este onestitatea. Sa ai un comportament onest fata de tine, dar si fata de ceilalti inseamna sa-ti asiguri o fericire deplina si armonioasa si sa nu ai nimic de reprosat atunci cand vei trece in viata cealalta.

Semnificatia zilei de nastere: Joi – Virtutea fundamentala este REI (Respectul)

Cel nascut Joi este influentat de o virtute pe care multi prefera astazi sa o treaca sub uitare… virtutea Respectului, o virtute care ii va deschide orizonturi neasteptate in aceasta viata. Cel nascut Joi este lipsit de orice urma de falsitate si ipocrizie in relatiile sale cu oamenii. Respectul sau fata de sine, fata de natura, fata de ceilalti este sincer si nedisimulat.

El crede intr-o lume a atitudinii, o lume a consideratiei pe care o purtam unii altora, a pretuirii. A oferi respect cuiva inseamna a te face vrednic de a-l primi – aceasta este filozofia de viata a acestui nativ. Cel nascut Joi este o persoana care stie sa-si traiasca viata frumos, sa se bucure de ea, sa fie politicos fata de trairile, manifestarile si modul in care inteleg ceilalti sa-si traiasca viata. Stie mai ales sa fie recunoscator pentru ceea ce are.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri