21 August 2012 publicat în Horoscop 28 share-uri

In timpuri stravechi, oamenii isi duceau existenta in conexiune sublima cu fortele naturii si credeau cu tarie ca acestea au puterea de a da forma fiintei lor. Sub influenta miturilor paganilor care populau tinuturile paduroase ale nordului, putem descoperi existenta unuia dintre cele mai autentice horoscoape - Horoscopul Magic al Pamantului.

 

SEMNELE DE IARNA (Sezonul calmului):

• Daca te-ai nascut iarna si esti un semn de apa, esti DELFIN

Delfinul este curios si nelinistit. El iubeste sa descopere mereu lucruri noi. Delfinul este personificarea schimbarii. Cei nascuti sub acest semn zodiacal iubesc natura si simt pulsul ei. Delfinii iubesc pacea si linistea, iar atmosfera conflictuala le da un sentiment acut de neplacere si nesiguranta. Delfinii iubesc aventura si viata, au un anume mod de a fi - juvenil si energic. Uneori ii obosesc pe ceilalti cu energia lor excesiva. De asemenea le lipseste capacitatea de a se concentra.

• Daca te-ai nasut iarna si elementul tau dominant este aerul, atunci esti BUFNITA

Bufnita este fermecatoare si generoasa. Ea isi face cu usurinta prieteni noi. Persoanele dominate de acest semn zodiacal sunt de asemenea, oneste. Aceste persoane au pareri ferme si o fire impulsiva, ceea ce ii face ca uneori sa nu se gandeasca prea mult la consecinte. Ei au tendinta de a trai in prezent si iubesc viata. Le place confortul si sunt firi practice. Nu prea sufera sa vada ca cei din jurul lor sunt lenesi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

• Daca te-ai nascut iarna sub elementul dominant pamant, atunci esti HIPOGRIF (animal mitologic cu aripi si cap de soim si corp de cal)

Cei nascuti sub acest semn zodiacal mitologic sunt firi atletice, cu un talent innascut pentru sporturi. Sunt foarte muncitori si dedicati muncii lor. Le place sa stie ca totul este pus mereu la locul lui.

Sunt idealisti si foarte romantici, se indragostesc usor si pasional. Isi fac foarte usor prieteni si sunt foarte apreciati de catre cei din jur. De prea multe ori, hipogriful reactioneaza emotional si se gandeste mai apoi la consecintele gesturilor sale.

• Daca te-ai nascut iarna si elementul tau dominant este focul, atunci esti PASARE PHOENIX.

Cei nascuti sub acest semn zodiacal in Horoscopul Magic al Pamantului sunt rezistenti, de neoprit. Provocarile ii fac pe acesti oameni mai puternici. Au o nevoie constanta de schimbare, de aceea sunt de cele mai multe ori instabili, imprevizibili. Sunt activi si aventurosi si au tendinta de a fi putin egoisti si ignoranti in ceea ce ii priveste pe ceilalti. Ei sunt puternici si plini de resurse interioare si au aceleasi asteptari din partea celorlalti.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Image front by Ajay kumar Singh from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri