21 August 2012 publicat în Horoscop 28 share-uri

In timpuri stravechi, oamenii isi duceau existenta in conexiune sublima cu fortele naturii si credeau cu tarie ca acestea au puterea de a da forma fiintei lor. Sub influenta miturilor paganilor care populau tinuturile paduroase ale nordului, putem descoperi existenta unuia dintre cele mai autentice horoscoape - Horoscopul Magic al Pamantului.

SEMNELE DE TOAMNA (Sezonul schimbarii)

• Daca te-ai nascut toamna, sub elementul apa, atunci esti: FOCA

Persoanele nascute sub semnul Foca sunt amuzante si au un foarte bun simt al umorului. De asemenea, foca are bune aptitudini oratorice. Aceste persoane guvernate de semnul de toamna Foca, sunt inteligente si idealiste. Faptul ca foca isi ofera ajutorul fara rezerve, poate sa fie si in dezavantajul sau, caci oamenii vor profita de buna-vointa sa. Fire inocenta, foca nu prea e caabila sa observe partile negative din ceilalti oameni. Persoanele din acest semn zodiacal de toamna, cauta mereu pacea interioara si conexiunea cu natura.

• Daca te-ai nascut toamna, sub elementul aer, atunci esti GRIFON (animal mitologic cu aripi si cap de vultur si trup de leu)

Persoanele nascute sub acest semn zodiacal in Horoscopul Magic al Pamantului, sunt vesele si optimiste. Grifonul este insetat de cunoastere si de aceea are tendinta de a acumula informatii de ici si colo, adesea incomplete. El acumuleaza pur si simplu din curiozitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Are o personalitate deosebita si ori de cate ori apare intr-un spatiu populat de multi oameni, el are puterea de a lumina sufletele tuturor. Astfel este unul dintre cei mai iubiti oaspeti la intalniri si este apreciat pentru glumele sale. De asemenea, acesti oameni stiu cum sa isi incurajeze un prieten si cum sa asculte pe cel care are probleme.

• Daca te-ai nascut toamna si semnul tau dominant este pamantul, atunci esti LUP.

Daca si voi sunteti lupi, atunci aveti o minte ascutita si stiti sa fiti buni lideri. Sunteti persoane care va dedicati familiei si prietenilor fara rezerve. Aveti de cele mai multe ori o atitudine rezervata si serioasa si nu va este teama sa va sustineti propriile idei in public. Lupul are insa si o latura periculoasa, o atitudine combativa. Cei nascuti sub acest semn sunt posesivi si asteapta din partea partenerilor aceeasi loialitate si daruire.

• Daca te-ai nascut toamna si semnul tau dominant este focul, atunci esti: PASARE DE FOC

Pasarea de foc are o fire jucausa si glumeata, ceea ce o face foarte populara. Totusi sunt si aceia care pot sa considere ca persoanele nascute sub acest semn sunt superficiale si obositoare. Cu toate acestea, persoanelor nascute sub acest semn, putin le pasa de ceea ce au de comentat ceilalti. Ei stiu ca au o minte agera si ca mai de graba si-ar amuza prietnii decat sa isi expuna cu emfaza cunostintele din diverse domenii. Pasarea de Foc iubeste muzica si dansul si deci, este un bun entertainer.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri