21 August 2012 publicat în Horoscop 28 share-uri

In timpuri stravechi, oamenii isi duceau existenta in conexiune sublima cu fortele naturii si credeau cu tarie ca acestea au puterea de a da forma fiintei lor. Sub influenta miturilor paganilor care populau tinuturile paduroase ale nordului, putem descoperi existenta unuia dintre cele mai autentice horoscoape - Horoscopul Magic al Pamantului.

SEMNELE DE VARA (Sezonul fertilitatii):

• Daca te-ai nascut vara, sub dominatia elementului esentiala apa, atunci semnul tau zodiacal este HIPPOCAMPUL (animal mitologic jumatate cal, jumatate peste)

Hippocampul este un lider innascut. Este in inteligent si intuitiv. Persoanele nascute sub influenta acestui semn zodiacal sunt intelegatoare fata de ceilalti si profunde. Au o fire pozitiva, ceea ce ii face foarte populari. Sunt fiinte foarte sociabile si prietenoase. Ei iubesc viata sociala si partea lor mai slaba este aceea ca au tendinta de a uita de familie si obligatiile familiale. Au de asemenea tendinta de a fi dezorganizati.

• Daca te-ai nascut vara si elementul tau dominant este aerul, atunci esti CORB.

Corbul este inteligent si cu un simt al umorului foarte fin. Este un foarte bun partener de discutii. El stie sa isi sustina parerile prin argumente bine formulate. Persoanele nascute sub semnul corbului au un mod foarte direct de a se adresa celorlalti, iar onestitatea lor poate cauza suferinta persoanelor mai sensibile.
Corbul este increzator si impacat cu fiecare decizie pe care o ia. Nu regreta niciodata o decizie luata in timpul vietii. Nu isi plange de mila si nu ii sufera pe cei care se plang prea mult.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

• Daca te-ai nascut vara si elementul tau dominant este pamantul, atunci esti UNICORN.

Unicornul are o fire artistica. El iubeste frumusetea, pacea si armonia. Are o fire foarte sensibila. Unicornii sunt foarte conectati la ritmul naturii si au, intr-un anume fel, talente clar-obscure. Sunt visatori incurabili asa incat, uneori se pierd atat de adanc in visurile lor, incat nu mai sunt constienti de ceilalti. De altfel, le place foarte mult singuratatea si nu tanjesc prea tare dupa compania celorlalti. Unicornul este mereu insetat de cunoastere, este mereu curios in legatura cu lumea inconjuratoare.

• Daca te-ai nascut vara sub elementul dominant Foc, atunci esti URS.

Persoanele nascute sub semnu zodiacal Urs in Horoscopul Magic al Pamantului, au firi ferme. Ei stiu foarte clar ceea ce isi doresc de la viata. Totul in viata lor este foarte organizat, iar telurile le sunt foarte clare. Lentoarea si dezordinea ii enerveaza pe ursi. Datorita capacitatii lor de a prioritiza si de a planifica, ursii sunt de cele mai multe ori persoane de succes. Cu toate acestea, acestia uita uneori sa traiasca in momentul prezent si sa fie spontani.

Sunt dedicati copiilor lor si se implica foarte tare in dezvoltarea acestora; stiu sa le ofere spatiu pentru a creste armonios, dar din pacate nu reusesc sa imprumute din universul plin de libertate al copilariei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri