21 August 2012 publicat în Horoscop 28 share-uri

In timpuri stravechi, oamenii isi duceau existenta in conexiune sublima cu fortele naturii si credeau cu tarie ca acestea au puterea de a da forma fiintei lor. Sub influenta miturilor paganilor care populau tinuturile paduroase ale nordului, putem descoperi existenta unuia dintre cele mai autentice horoscoape - Horoscopul Magic al Pamantului.

Semnele zodiacale in Horoscopul magic al Pamantului

SEMNELE DE PRIMAVARA (Sezonul renasterii):

• Daca te-ai nascut primavara si esti dominat de elementul esential apa (semn de apa), atunci esti LEBADA.
 

Lebada este romantica si stabila, mereu legata de familia ei. Acesta este de altfel, primul tel al lebedei in viata, acela de a forma o familie mare si fericita. Lebada stie sa ofere si de aceea poate fi o gazda deosebita si in acelasi timp prieten de nadejde.

• Daca te-ai nascut primavara si esti sub dominatia elementului esential aer (semn de aer), atunci semnul tau zodiacal este PEGAS.

Pegasul este puternic si independent. El stie foarte clar ce isi doreste de la viata si nu ii e frica de esec. Este intelept si stie sa dea sfatturi valoroase. In ceea ce ii priveste pe ceilalti, nu poate sa inteleaga superficialitatea, ceea ce uneori il irita peste masura. Pegasul este neinfricat si ii place sa se aventureze in situatii care i soclicita toata atentia si inteligenta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

• Daca te-ai nascut primavara si elementul tau de baza este pamantul, atunci esti PISICA (semn de pamant).

Cei nascuti sub semnul de pamant Pisica, sunt meditativi si intuitivi, cu o evidenta aplecare catre filosofie. Au personalitati puternice, bine definite. Alaturi de ei poti avea conversatii extrem de interesante. Ei au capacitatea de a vedea o problema in multiplele ei forme de aceea au si talent de negociatori si diplomati. Firea sa tacuta si meditativa face ca o persoana nascuta sub semnul pamantului Pisica sa para o persoana nu tocmai prietenoasa. Cu toate acestea, putinii prieteni pe care ii are Pisica, sunt foarte apropiati si pretuiti.

• Daca te-ai nascut primavara si elementul tau este focul, semnul tau zodiacal este DRAGONUL(semn de foc).

Prezenta ferma si autoritara a dragonului intimideaza. Cei nascuti sub semnul zodiacal al Horoscopului Pamantului - dragon, sunt increzatori si uneori par foarte aroganti, in acelasi timp insensibili. Cu toate acestea, din punctul de vedere al Horoscopuliu Magic al Pamantului, acest semn zodiacal este cel mai sensibil. Ei iubesc frumusetea sub toate aspectele sale: natura, muzica, arta. Ei au capacitatea de a simti la nivel profund si sunt foarte expresivi. Au tendinta de merge in extreme in tot ceea ce fac. Dragonul este un idealist care uraste sa ii vada pe cei slabi suferind, din acest motiv va lua pozitie fata de abuzuri.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri